princz Posztolva ekkor: 2019. március 11. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. március 11. sziasztok falumba ahol élek ilyen dobozt tettek fel fö utcán meg mondaná valaki mire készülhetnek ezzel dobozzal Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2019. március 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 11. (szerkesztve) A házunk előtt ilyen doboz van, vagy legalább is nem látok lényeges eltérést. Persze tévedhetek is ... Szerkesztve ekkor: 2019. március 11. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2019. március 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 11. Ofdc a doboz becsületes neve, lakásokat ebből lehet elátni majd optikával. Am kinyitva ilyen Doboz kódjában a G Gpont jelöli a többi meg a tápterület és elátó száma Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2019. március 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 11. @princz Megkezdték az optikai hálózat kiépítését. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2019. március 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 11. 15 perce, Kalimera írta: @princz Megkezdték az optikai hálózat kiépítését. komolyan mondod? de csak 1 doboz van még 1 helyen körbe jártam falut sehol másol nincs még Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2019. március 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 11. de akkor mi lehet az akkor érdekes Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2019. március 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 11. sziasztok azt tudom értem nem értem miért rakták fel olda ez a fekete dobozt másol nincs még csak aza 1 oszlopon láttam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2019. március 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 11. @princz Egy apró településen élek, talán még 100 ház sincs. Először ezeket a dobozokat tették fel. Utána következett az optikai kábel. Beállítottak mértek sokat. Ez összesen két hét sem volt. Az új hálózat engedélyezése közel három hónapig tartott. Utána lehetett megrendelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2019. március 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 11. (szerkesztve) 36 perce, Kalimera írta: @princz Egy apró településen élek, talán még 100 ház sincs. Először ezeket a dobozokat tették fel. Utána következett az optikai kábel. Beállítottak mértek sokat. Ez összesen két hét sem volt. Az új hálózat engedélyezése közel három hónapig tartott. Utána lehetett megrendelni. hát itt több száz ház van de lehetésges ide is közeledig optikai net azért tettlék fel? oszlora? hát ittb kb több 150 ház van de lehetésges ide is közeledig optikai net azért tettlék fel? oszlora? és 1 db fekete doboz látja el falut majd optikávl vagy tesznek többet több helyen? Szerkesztve ekkor: 2019. március 11. Szerkesztő: princz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2019. március 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 11. sajnos tévedtem nem lesz optikai net kérdeztem telekomot az más szolgáltato ök nem tervezik itt sajnos nálunk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
princz
sziasztok falumba ahol élek ilyen dobozt tettek fel fö utcán meg mondaná valaki mire készülhetnek ezzel dobozzal
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.