Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Telekom Fon


Joe56

Kérdés

Tudna-e valaki segíteni a Google Play-ről letölthető Telekom Fon androidos ingyen wifi program "beüzemelésében" ? Teljesen elölről, lépésről lépésre haladva egészen a wifi-s program első megnyitásáig? Kezdve onnan,hogyan lehet jelszót kérni a szolgáltatótól (Telekom) és van-e megkötés a felhasználó névre?  A kért és kapott jelszót meg lehet-e változtatni, és ha igen akkor hogyan és hol? Jelenleg ott tartok, hogy a programot letöltöttem a telefonra. Az előfizetéses mobil csomagom Mobil S (kártyás Domino Fix-ről váltottam online módon az ingyenes wifi lehetőség miatt)), amihez tudomásom szerint használható az ingyenes app.

Köszönettel: Joe56

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Üdv @Joe56

Telekom FON jelszó megváltoztatása a 1414-es telefonszámon lehetséges.

Kérni nem lehet, csak akkor érheted el, ha jogosult vagy rá. Ennek feltétele, hogy te is üzemeltess FON-t a nálad kihelyezett WIFI-s digitális elosztón vagy mobil díjcsomagod alapján válj jogosultá a szolgáltatásra. Ekkor automatikusan a Telekomnál nyilvántartott számodra SMS-t fogsz kapni a felhasználó neveddel és jelszavaddal.

MobilS esetén régi Next díjcsomagból tötrénő váltás esetén érhető el, Dominoról való váltás esetén úgytudom, hogy nem.

A FON applikáció használata rendkívül egyszerű. Az applikációban megadod az SMS-ben kapott adataid, majd kapcsolódsz egy elérhető FON accesspointra, aminek helyéről az alkalmazásban lévő térképen is tudsz tájékozódni.. Wifi szinten nincs szükség azonosításra, mivel nyitott hálózatként vannak sugározva.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Szia @Joe56,

Appban - miután letöltötted - meg kell adni az azonosítót és a jelszót. Megváltoztatásról nem tudok, ügyfélszolgálaton kérdezz utána, ha van már kódod.

Utána kiválasztod a Fon-t, amire csatlakozni akarsz, és pillanatokon belül a hálózaton is leszel. Ezt majd az értesítési sávban fogja jelezni.

Jogosultságot otthoni előfizetés, vagy mobil előfizetés esetén kaphatsz. Mobil előfizetés esetében csak régi csomagok mellé adtak Fon felhasználónév és jelszó párost, új csomagokhoz valamiért már nem adnak. Valamint ha DSL előfizetésed, és ZTE modemed van, akkor szokott a Fon aktív lenni, és ilyen esetben is kapsz - levélben - egy felhasználónév és jelszó párost. Még Huawei ONT-ok esetében kezdték bekapcsolni a Telekom Fon-t, Sagemcomoknál nincs ilyen. (legalábbis nálam nincs.)

Kicsit elkéstem, de talán elfér még itt a hozzászólásom. :)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: abit
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...