Taz Posztolva ekkor: 2019. május 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. május 20. Sziasztok! telekom triplában vagyok 2 éves hűségszerződéssel, ami jövőhónap közepén jár le. Jól tudom, hogy a lejárat előtti 30 napon belül mindenféle kötbér vagy más baj nélkül köthetek új hűségidőt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2019. május 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. május 20. (szerkesztve) Szia! Igen hosszabbítod, de már csak 1 évre lehet, 2 évre csak akkor lehet,ha veszel eszközt is hozzá pl (tv,laptop,telo stb). Illetve nem kötelező hosszabbítanod sem, mert törvény van rá, hogy a havi díj nem emelkedhet ha lejárt a hűségidőd. Bővebben itt. Szerkesztve ekkor: 2019. május 20. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Taz Posztolva: 2019. május 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. május 21. köszi a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Taz
Sziasztok!
telekom triplában vagyok 2 éves hűségszerződéssel, ami jövőhónap közepén jár le. Jól tudom, hogy a lejárat előtti 30 napon belül mindenféle kötbér vagy más baj nélkül köthetek új hűségidőt?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.