Menyhért Posztolva ekkor: 2019. június 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 3. Az lenne a kérdés bár egyenlegen ez van ami az első képen miért írja ezt a második képen ha fizetnék vele Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2019. július 10. Megosztás Posztolva: 2019. július 10. Szívesen megkértem a Tés kontaktom, hogy jelezze, ha megjavult, és akkor megírom majd itt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2019. június 5. Megosztás Posztolva: 2019. június 5. Hello @Menyhért, fura, mit szeretnél venni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. június 5. Megosztás Posztolva: 2019. június 5. Szia @Menyhért, A Google Play-ben a fizetési beállításoknál válaszd a "További fizetésbeállítások" opciót. Itt a fiókodba fog irányítani, ahol majd válaszd le a fizetési módot. Utána pedig próbáld újra beállítani. Még egy újraindítás is javasolt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 sandor6 Posztolva: 2019. július 10. Megosztás Posztolva: 2019. július 10. Szia! Köszönöm, akkor kicsit megnyugodtam. Várom a javítást Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. július 10. Megosztás Posztolva: 2019. július 10. Hello, átmeneti hiba Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sandor6 Posztolva: 2019. július 9. Megosztás Posztolva: 2019. július 9. Szia! Nekem is ez volt a problémám és leválasztottam a fizetési módot. Újraindítottam a készüléket is utána, viszont azóta nem jelenik meg a Magyar Telekom mint fizetési mód, csak a bankkártya. Kicsit kellemetlen, mivel kimondottan emiatt lett feltöltve az egyenlegem, de azóta sem működik számomra és nem is igazán tudom másra elkölteni az összeget. Leválasztottam a google fiókomat is, ahogy más felületeken javasolták, majd újra hozzáadtam, de továbbra sincs opcióként a Telekom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Menyhért
Az lenne a kérdés bár egyenlegen ez van ami az első képen miért írja ezt a második képen ha fizetnék vele
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.