Bazsika Posztolva ekkor: 2019. június 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 4. Üdv! A következő kérdést szeretném feltenni: Vásárolhatok-e új készüléket, a meglévő TV előfizetésem megújjításával(esetleg megnagyobbításával), úgy ha kifizetem a meglévő előfizetésemhez tartozó készülék fennmaradó részleteit? Köszi a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2019. június 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. június 4. Szia! Határozott idejű szerződésed van, akkor ugyanahhoz az előfizetéshez a határozott időtartam lejártáig a hátralévő törlesztőrészletek befizetése ellenére sem vásárolhatsz másik készüléket, de ha van mondjuk vezetékes telefon vagy internet előfizetésed ahhoz vehetsz részletre készüléket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bazsika Posztolva: 2019. szeptember 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 5. Ki van ez találva, sebaj akkor várok a végéig, csak nem értem miért nem lehet venni hosszabbitani akarok és gyakorlatilag részletre egy uj eszközt "újabb pénzt tenni " zsebükbe 22 hónapig...Na mindegy megvárom azért... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bazsika
Üdv!
A következő kérdést szeretném feltenni: Vásárolhatok-e új készüléket, a meglévő TV előfizetésem megújjításával(esetleg megnagyobbításával), úgy ha kifizetem a meglévő előfizetésemhez tartozó készülék fennmaradó részleteit?
Köszi a válaszokat.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.