Next1201 Posztolva ekkor: 2019. június 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 6. Sziasztok ! Azzal a kérdéssel állnék hozzátok, hogy mikorra várható az EMUI 9 frissitése Huawei Mate 20 lite-ra , *****fonos barátomnak már felajánlotta nekem még nem nagyon mikorra várható? Köszi a válaszokat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. június 6. Megosztás Posztolva: 2019. június 6. Szia @Next1201, Azt itt a fórumon nem tudjuk megmondani, hogy mikorra várható a frissítés. Érdemes beállítani a frissítések automatikus keresését. Általában a Telekomnál lassabban jön ki egy adott frissítés, de szerintem - új model lévén - meg fogja kapni a Pie-t, csak kérdés mikor. Esetleg megkérdezheted az ügyfélszolgálatot, de szerintem ők sem tudnak pontosabbat mondani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. június 6. Megosztás Posztolva: 2019. június 6. 8 perce, Next1201 írta: Értem köszi a választ picit elvagyok keseredve, hogy ezzel van tele a net , hogy agyon dicsérik nagyon sokuknak már telepíti, de a telekom nem képes ezt megcsinálni picit szerintem dühítő. Megértelek. Samsungok esetében sem sokkal másabb sajnos, aki TMH romot használ ne várjon rendszeres frissítéseket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Next1201 Posztolva: 2019. június 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 6. Értem köszi a választ picit elvagyok keseredve, hogy ezzel van tele a net , hogy agyon dicsérik nagyon sokuknak már telepíti, de a telekom nem képes ezt megcsinálni picit szerintem dühítő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2019. október 2. Megosztás Posztolva: 2019. október 2. Hello, de várjon, csak a szolgáltatói telókon terítés előtt illik tesztelni, hogy az alap- és a spéci szolgáltatások mennek-e az új verzión. ez idő, cserébe stabil(abb) cuccot kapsz, mert ha nem jó, visszavágják a gyártónak javításra. a nyílt piacról vásároltakon ilyen nincs, az országban az elsők között (akár hetekkel, hónapokkal korábban) megkapják a frissítéseket. viszont azokon előfordulhat, hogy a következő gyári frissítésig szívás van, nem mennek bizonyos szolgáltatások (a spécik közül ilyenek lehetnek pl. ipv6, volte, vowifi, az alapok közül pl. dual sim kezelés). nekem még nem sikerült eldöntenem, hogy melyik a jobb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Next1201
Sziasztok ! Azzal a kérdéssel állnék hozzátok, hogy mikorra várható az EMUI 9 frissitése Huawei Mate 20 lite-ra , *****fonos barátomnak már felajánlotta nekem még nem nagyon mikorra várható? Köszi a válaszokat
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.