DOMBI ZOLTÁNNÉ Posztolva ekkor: 2019. június 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 13. Véletlenül töröltem az üzenetemet, amit kaptam az adategyeztetéskor, így nem tudom használni a mobilomat, számom : + 3630***** Kérek segítséget online módon, mivel jelenleg járóképtelen vagyok bemenni egy üzletükbe. Köszönettel: ***** Zoltánné Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 DST Posztolva: 2020. január 3. Megosztás Posztolva: 2020. január 3. Kedves Hölgyem! Ez egy fórum, itt sokan csak lelkes amatőrök vagyunk, sima hétköznapi emberek, nem ügyintézők. Soha ne adja meg a számát így nyilvánosan, mert utána csalók zaklathatják! Azt tanácsolom, hogy a lejárt kártyát tegye egy készülékbe, és hívja róla 06 80 63 00 45 számot, ha még nem késő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 DST Posztolva: 2020. január 4. Megosztás Posztolva: 2020. január 4. Tévedés: "Véletlenül töröltem az üzenetemet, amit kaptam az adategyeztetéskor," Ekkor: 13/06/2019 at 17:45, DOMBI ZOLTÁNNÉ írta: Véletlenül töröltem az üzenetemet, amit kaptam az adategyeztetéskor, Ha törölte a kódot nem fogja tudni online megcsinálni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. január 6. Megosztás Posztolva: 2020. január 6. Hello, Domino kártyának nincs MT azonosítója, és jelszava is csak akkor, ha korábban készített a hölgy (a kérése alapján kétlem). ha a kódot törölte, akkor viszont hiába lenne esetleg Telekom fiókja (az online aktiváláshoz), még telefonon sem, csak Té üzletben tudnak majd segíteni. a fentiek alapján viszont az új hívószám vásárlás tűnik a legegyszerűbbnek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
DOMBI ZOLTÁNNÉ
Véletlenül töröltem az üzenetemet, amit kaptam az adategyeztetéskor, így nem tudom használni a mobilomat, számom : + 3630*****
Kérek segítséget online módon, mivel jelenleg járóképtelen vagyok bemenni egy üzletükbe.
Köszönettel:
***** Zoltánné
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.