bocinet1000 Posztolva ekkor: 2019. június 19. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 19. Sziasztok! Ha bridge állítom akkor minden úgyanúgy megy tovább? Teljesen modem módba kerül semmilyen tűzfal se semmi nem fog menni? Illetve az iptv és a telefon menni fog rendesen továbbra is? köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. június 19. Megosztás Posztolva: 2019. június 19. Üdv Melyik típusú digitális elosztóról van szó? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. június 19. Megosztás Posztolva: 2019. június 19. Azon úgy tudom nincs modem mód. Pppoe passthrough van. Nézz utána a kifejezésnek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. június 19. Megosztás Posztolva: 2019. június 19. Pppoe passthroughnak kéne lennie valahol. Szerintem ne használt azokat az opciókat, amit ott ír. Az IPTV biztos nem fog menni bridgelve Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. június 19. Megosztás Posztolva: 2019. június 19. Értem. Nen is tudtam hogy belerakták ezt a funkciót ebbe a típusba. IPTV - vel felejtős, akinek k csak net van, annak jól jöhet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. október 25. Megosztás Posztolva: 2019. október 25. Ekkor: 2019. 09. 21. at 20:01, somkutim írta: Sziasztok! Én bridge módba raktam, rossz adatokat adtam meg a sagem felhasználónevénél, és a saját routeremen jelentkeztem be a thome-os adatokkal. A ppoe passtrough be van kapcsolva. Az IPTv működik a sagem lan portjairól, úgy is, hogy rosszak a bejelentkezési adatok. Mivel az IPTV nem a pppoe-vel megy, így természetesen működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bocinet1000 Posztolva: 2019. június 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 19. (szerkesztve) Sagemcom fast5655v2 típusuról van szó Szerkesztve ekkor: 2019. június 19. Szerkesztő: bocinet1000 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bocinet1000 Posztolva: 2019. június 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 19. (szerkesztve) Van egy ilyen beállítás a PPPOE adatok alatt hogy global wan mode és ott van routed és bridge mode Szerkesztve ekkor: 2019. június 19. Szerkesztő: bocinet1000 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bocinet1000 Posztolva: 2019. június 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 19. Most is használom a pppoe passthroughot csak ennek a funkciója érdekelt volna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 somkutim Posztolva: 2019. szeptember 21. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 21. Sziasztok! Én bridge módba raktam, rossz adatokat adtam meg a sagem felhasználónevénél, és a saját routeremen jelentkeztem be a thome-os adatokkal. A ppoe passtrough be van kapcsolva. Az IPTv működik a sagem lan portjairól, úgy is, hogy rosszak a bejelentkezési adatok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
bocinet1000
Sziasztok!
Ha bridge állítom akkor minden úgyanúgy megy tovább?
Teljesen modem módba kerül semmilyen tűzfal se semmi nem fog menni? Illetve az iptv és a telefon menni fog rendesen továbbra is?
köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.