Gele Posztolva ekkor: 2019. augusztus 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. augusztus 3. Sziasztok, ilyet be lehet jelenteni javításra hogy elérhetetlen egy ip cím? 100% adatvesztés felé pingelve. Különben erről az ip-ről lenne szó: https://db-ip.com/80.156.160.134 Vagy van valami a router beállításban hogy elérhető legyen? Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Gele Posztolva: 2019. augusztus 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 5. (szerkesztve) Szerintem igazad van, tartomány van blokkolva, a teleno.-os mobilommal sem jön be, és most már a telekomoson se, és most beszéltem a szerelővel, Ő sem tudta elérni... igen, írni fogok neki... Szerkesztve ekkor: 2019. augusztus 5. Szerkesztő: Gele Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. augusztus 3. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 3. Mit akarsz rajta elérni? Pingelni lehet, nem Telekom hálózati probléma Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Gele Posztolva: 2019. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 4. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 4. Eddig nagyon úgy néz ki. Próbálj meg IP címet cserélni. Persze be is jelentheted, ahogy az eredeti posztodban írtad, max annyit írhatnak, hogy nem Telekom hálózati hiba. Veszteni nem veszthetsz alapon jelentsd be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Gele Posztolva: 2019. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 4. (szerkesztve) Köszi :-) Cserélni csak úgy tudok hogy kihúzom a modemet és várok hátha kapok újat? Közben megnéztem Telen.. mobilon is 4g-n teljesen más ip-ről, ott sem megy a cím pingelése, ez mi lehet? Telekom mobil 4g-n megy a ping... Mondjuk nem vagyok nagytudásu ebben a témában :-) Szerkesztve ekkor: 2019. augusztus 4. Szerkesztő: Gele kieg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 4. @Gele Csak koaxon. Vagy használhatsz proxit vagy VPN-t. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Gele Posztolva: 2019. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 4. koax van, gondolom akkor ki kell húznom a modemet jó sokáig és ha szerencsém van kapok másik ip-t, a nordvpn-t kipróbáltam, nagyon felnyomja a ping időt sajna nem megoldás köszi mégegyszer Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. augusztus 5. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 5. Ha VPN-en keresztül sem működik, akkor valószínűleg az IP csere sem fog eredményt hozni. De szerintem felvehetnéd a kapcsolatot azzal is, aki a szervert üzeneti azon az IP címen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Gele Posztolva: 2019. augusztus 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 5. De, vpn-en működik, csak 70-80ms-al nő a válaszidő, igen erre én is gondoltam hogy írok nekik Az ügyfélszolgálatos hölgy már megfenyegetett hogyha nálam a hiba felszámolják :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. augusztus 5. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 5. @Gele Ha VPN-en megy akkor IP c8m csere is biztos eredményt hoz, hacsak nem egy egész tartomány van blokkolva azon a szerveren. Épp ezért a legjobban azzal járnál, ha az IP gazdájával beszélnél, mert egyre biztosabb, hogy ő/ők tiltanak. Nem venném ezt fenyegetésnek, csak a tényekről tájékoztatott. Gondolom az még kínosabb lenne, ha a havi számlán találkoznál azzal a ténnyel először, hogy fel lett számolva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gele Posztolva: 2019. augusztus 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 3. tőlem nem lehet... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gele Posztolva: 2019. augusztus 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 3. Szóval tőlem nem lehet az oldalt pingelni... ??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Gele
Sziasztok, ilyet be lehet jelenteni javításra hogy elérhetetlen egy ip cím? 100% adatvesztés felé pingelve. Különben erről az ip-ről lenne szó: https://db-ip.com/80.156.160.134
Vagy van valami a router beállításban hogy elérhető legyen?
Köszi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
12 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.