sebokzoltan2001@gmail.com Posztolva ekkor: 2019. szeptember 2. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. szeptember 2. Sziasztok korlátlan dij csomagba vagyok már 5-6 honapja és még nem kaptam aranykártyát de idöbe fizetem ki a számlát is ès mikor kapok aranykártyát valaki tudna segiteni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2019. szeptember 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 2. Szia! Már nagyon régóta nincs ilyen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2019. szeptember 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 2. Épp most, sebokzoltan2001@gmail.com írta: De csak van valami hejete nem ? Amit te keresel az szerintem ez lesz. Link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sebokzoltan2001@gmail.com Posztolva: 2019. szeptember 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 2. Akkor milyen vagy ? Tudnál segiteni ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2019. szeptember 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 2. 11 perce, sebokzoltan2001@gmail.com írta: Akkor milyen vagy ? Tudnál segiteni ? Semmilyen. Ez már rég megszűnt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sebokzoltan2001@gmail.com Posztolva: 2019. szeptember 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 2. 14 perce, sebokzoltan2001@gmail.com írta: Akkor milyen vagy ? Tudnál segit De csak van valami hejete nem ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2019. szeptember 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 3. Hello, meg ennek 4. pontja (a 7. hónaptól nézik, hogy megfeleltél-e) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márovics melinda Posztolva: 2023. november 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. november 25. Igen!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sebokzoltan2001@gmail.com
Sziasztok korlátlan dij csomagba vagyok már 5-6 honapja és még nem kaptam aranykártyát de idöbe fizetem ki a számlát is ès mikor kapok aranykártyát valaki tudna segiteni
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.