rusher86

Vezetékes telefon megosztás

Kérdés

Üdvözlök mindenkit!

Műszaki segítségnyújtást szeretnék igénybe venni, ha lehet, mert a Telekom szerelő kiszállási díja nagyon sokba kerülne.  Képeket is mellékelnék a könnyebb megértéshez. 

Adott egy családi ház, ahol a külső falon lévő dobozból (ami a póznáról jön be) két vezeték van bevezetve (1-es nevű kép). Mindkettő más-más helyen jön le a padlásról. Az egyik egy hálószobában (2-es nevű kép) a másik pedig egy ebédlőben(2.1-es nevű kép). Mindkettőn szeretném azt, ha a vezetékes telefon működne. Tehát, hogy hívásnál mindkettő kicsöngjön. A kérdésem az lenne, hogy miként kell bekötni a két vezetéket a fali dobozokba (amibe ugye a telefon csatlakozna)? A 2-es számú képhez képhez tartozik még a 3-as és a 4-es számú képek, mert ők a hálószobában vannak. És ugye itt van a modem is. 

Remélem sikerült valahogyan érthetően leírnom a problémámat. Válaszolok minden kérdésre.

Köszönöm előre is, Kálmán

1.jpg

2.1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

@rusher86

Azt is megteheted. A digitális elosztó Tel1 kimenetére teszel egy telefon splittert, annak egyik ágára a vezetékest és másik ágára egy vezeték nélküli bázis állomást, onnan meg mát több kézibeszélőt is tudsz használni. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia! 

Köszönöm a tanácsod, de mindenféleképpen szeretném meghagyni az egyik telefont kagylósra, a másikat pedig vezeték nélkülire. Édesanyám jobban szeretné használni a kagylósat, nővérem pedig a vezeték nélkülit. Ezt el is felejtettem írni a kezdésnél. Szóval még mindig azt szeretném megtudni, hogy pl. a 2.1-es képnél melyik kábel szálakat kell bekötni a telefon dugaljba? :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv! 

A digitális elosztó (Speedport W724V) Tel1 kimetetéből kijövő vezetéket kéne telefon splitterrel elosztani és a megfelelő helyre bevezetni vagy veszel egy vezeték nélküli kézibeszélő párt egy bázis állomással (amit szintén a digitális elosztó Tel1 portjára kötsz) és ezeket 300-400 méteren belül oda teszed a lakásban, ahova akarod. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most