pandúr Posztolva ekkor: 2019. október 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. október 9. Üdvözletem! Ma kaptam egy push üzenetet a Telekomtól "Domino Day Októberben 4GB díjmentesen!" most éppen kapóra jönne, de nem tudom hol lehet ezt bekapcsolni vagy aktiválni. Nem találok a neten semmit erről az akcióról, pedig most sürgős lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. október 14. Megosztás Posztolva: 2019. október 14. 1 órája, Bikfic írta: Nekem az alkalmazás dobta fel ingyenes 4gb októberben címszó alatt de ha rámentem hogy megnézzem a Telekom appban, akkor sehol se volt az adatcsomagok között. Btw mindenhol kerestem. Sejtésem szerint egy utólag visszavont ajánlatról lehetett szó. Boldog volnék ha nem így lenne. Tavaly nagyon jól jött ugyanez. Mikor dobta fel az ajánlatot? Egyébként ez minden szerdán van Domino day néven, és 24 órára választható net/perc. Októberben összesen 5 gigát lehet aktiválni, arra értette. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. október 14. Megosztás Posztolva: 2019. október 14. Hello @pandúr, Telekom appban csak Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bikfic Posztolva: 2019. október 20. Megosztás Posztolva: 2019. október 20. Ekkor: 2019. 10. 14. at 21:54, abit írta: Mikor dobta fel az ajánlatot? Egyébként ez minden szerdán van Domino day néven, és 24 órára választható net/perc. Októberben összesen 5 gigát lehet aktiválni, arra értette. Bár mindegy de szerintem nem szerdán kaptam az értesítést. Kár hogy most nincs olyan ajánlat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bikfic Posztolva: 2019. október 14. Megosztás Posztolva: 2019. október 14. Nekem az alkalmazás dobta fel ingyenes 4gb októberben címszó alatt de ha rámentem hogy megnézzem a Telekom appban, akkor sehol se volt az adatcsomagok között. Btw mindenhol kerestem. Sejtésem szerint egy utólag visszavont ajánlatról lehetett szó. Boldog volnék ha nem így lenne. Tavaly nagyon jól jött ugyanez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2019. október 21. Megosztás Posztolva: 2019. október 21. Hello @Bikfic, belépsz, pluszjel középen, bekapcsolható adat-szolgáltatások, egyszeri szolgáltatások, kiválaszt, bekapcsolás. viszont az ilyenek csak az "akció" alatt bekapcsolhatóak, ami a Domino day-nél szerda Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
pandúr
Üdvözletem!
Ma kaptam egy push üzenetet a Telekomtól "Domino Day Októberben 4GB díjmentesen!" most éppen kapóra jönne, de nem tudom hol lehet ezt bekapcsolni vagy aktiválni. Nem találok a neten semmit erről az akcióról, pedig most sürgős lenne.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.