Szabó Posztolva ekkor: 2019. október 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. október 27. A Thomson tv- n nem tudom kikapcsolni a képernyőn a reklámot, ehhez kérnék útmutatást. Köszönöm szépen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 abit Posztolva: 2019. október 27. Megosztás Posztolva: 2019. október 27. Üdv @Szabó, Milyen reklámról lenne szó? Ha esetleg egy fotót fel tudnál tölteni a jelenségről, akkor közelebb lennénk a megoldáshoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Panna816 Posztolva: 2021. január 27. Megosztás Posztolva: 2021. január 27. Ekkor: 2019. 10. 27. at 17:54, Szabó írta: A Thomson tv- n nem tudom kikapcsolni a képernyőn a reklámot, ehhez kérnék útmutatást. Köszönöm szépen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Szabó
A Thomson tv- n nem tudom kikapcsolni a képernyőn a reklámot, ehhez kérnék útmutatást. Köszönöm szépen.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.