Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Hívószámkijelzés


DZ740627

Kérdés

Üdvözletem!

Tegnap vásároltam egy Myphone Maestro típusú hagyományos telefont, de sehol nem találom benne a hívószámom elküldésének a lehetőségét, pedig végignéztem már minden menüt ill. almenüt benne. Csak olyat találtam, hogy Hívástiltás lehetőség, de ott valamilyen jelszót kér a telefon a továbblépéshez. Akiket hívok, azoknál vagy korlátozott hívást vagy ismeretlen számot ír ki. Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol található meg ez a funkció ebben a telefonban? Mert a SIM-beállításoknál sem találom sehol.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello.

Köszi a válaszod, de a használatijában se találom ezt a dolgot, a Telekom honlapjára meg nem tudok belépni, mert bár a 4 számjegyű kódot ugyan megkaptam sms-ben tőlük, de azt írja ki a rendszer, hogy "A felhasználói azonosító hibás, vagy nem létezik." 

Kétszer is kértem ilyen kódot, de a másikra is ugyanezt írja ki a rendszer.

Telekom app-ból meg azért nem tudom megcsinálni, mert ez egy hagyományos butateló, nincs rajta internet.

De amúgy más telefonokban jó ez a dolog, ott kiírja ezt a számomat, ha átteszem a sim-kártyát azokba a telókba, csak ebben nem.

Ha beírom a hívott szám elé a *31#-es előtagot, akkor működik a dolog, csak gondoltam hátha meg lehet ezt oldani valahogy anélkül is, dehát egyelőre nem úgy néz ki...  

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ha ez nem szabályozható rajta, akkor az általad írtak alapján tuti, hogy a központi beállítás érvényesül, ami jelenleg a tiltás. a többi telón azért küldöd, mert azokon a küldés van beállítva, és az "erősebb" a központi beállításnál (a *31# pedig a joker, az mindent visz :)).

az app így is mehetne, ha lenne egy okostelód mellette (vagy valakinek a családban). ha nagyon nem, akkor a 1777-en (Domino kártyával) vagy a 1414-en (előfizetésnél) is lehet (vagy Té üzletben persze, de az akkor opció, ha van a közeledben)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat! Hát az a helyzet, hogy már nem vacakolok vele inkább, nincs hozzá türelmem. :S

Így akkor nem telefonálni meg sms-ezni fogok rajta, hanem zenét hallgatni meg fényképezni, azokban szerencsére egész jól teljesít nálam ez a "butateló". :) 

Amúgy van okostelóm is, csak az hamar merül sajnos, ezért nem hordom magamnál, nem szeretném 2 naponta töltögetni folyton, csak otthon netezek vele wi-fi-vel időnként.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...