Ugrás a tartalomhoz
  • 0

5 év jótállás TCL 50DP600 TV-re


Icelady64

Kérdés

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hello @Icelady64, általánosságban azt, hogy ha 5 éven belül, rendeltetésszerű használat mellett meghibásodik, akkor a szerviz javítja. szintén általánosságban garijegy vagy számla kell hozzá. viszont ez az 5 év jóval hosszabb, mint a megszokott 1-2-3, így a helyedben én megnézném mindkettőt, egyértelműen rajtuk van-e az 5 év, vagy valami plusz regisztráció kell hozzá, mint több más gyártónál (amiknél így magadnak készítesz még egy plusz, gyártói garijegy-félét is az alap, számlával kapott mellé)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
Ekkor: 2020. 01. 10. at 10:32, McBelaba írta:

2. Jótállás:

Ez allatt azt kell érteni, hogy ezen időn belüli meghibásodás eseténben, csak a cserélt alkatrész árának bizonyos százalékát kell ki fizetni, a bevizsgálási és egyébb szervízdíjakat nem kell megfizetni. A jótállási idő végéig azt kell garantálni a gyártónak vagy szervíznek, hogy a készülékhez biztosít csere alkatrészeket és alkatrész ellátást.


 

Összeségében kb így szokott az 5 év kinézni:

2 év garancia + 3 év jótállás.



 

Hello @McBelaba, ennek a résznek semmi köze a valósághoz. korábban is írtad, akkor is cáfoltam, így lassan azt kell gondolnom, hogy szándékosan próbálod félrevezetni a tagtársakat (bár a jelek erre utalnak, ugye nem?). kevered a fogalmakat, ez az alkatrész ár részleges térítése meg legfeljebb külön szerződés része lehet, a normál jótállási, szavatossági folyamatnak itthon nem része (nézd meg a Té oldalát, vagy kérdezd meg a Google-t, és mást is erre biztatok)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...