Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Nem jön értesítés nem fogadott hívásról


Zsuzsi94

Kérdés

Sziasztok! Lenne egy problémám, nem tudom másnál is megjelent e már ez. Páromnak van egy Huawei P20Pro telefonja, amire egyszerűen nem jönnek sms-ek ha nem fogadott hívása van.  Sőt, semmilyen módon nem jelzi ezt a készülék. Az előző készüléke egy Huwei P8 is csinált már ilyet, de a jelenleginél is felmerült a probléma. Minden alkalmazás értesítése engedélyezve van, minden beállítva, de mégsem javult a helyzet. A szolgáltatóval is felvettük a kapcsolatot. Ők azt mondták, hogy ezt bekapcsolják és helyre fog jönni, de ez azóta is változatlan. Ebből már sajnos adódnak családi problémák is, szóval egyre sürgetőbb a helyzet orvoslása. Kérlek segítsetek! Mi ilyenkor a teendő? Volt már aki találkozott ezzel a problémával? Ha igen, hogy oldotta meg? Lehetséges, hogy valami rosszul van beállítva valahol? Minden segítséget előre is köszönök!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Zsuzsi94
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello @Zsuzsi94, jó régi, és csak most találtam rá, de megválaszolom, hátha aktuális még, vagy legalábbis másnak segít. ezt a funkciót hívásértesítőnek hívják, szolgáltatás, nem appbeállítás. meg kell rendelni a Tétől, bár jó eséllyel megvan (nálatok megnézték, és ha kellett bekapcsolták), csak sokszor az átirányítás hibádzik (hangpostára vagy a hívásértesítő elméleti számára), mert anélkül nem működik. azt meg könnyen le lehet vágni, így az egészet működésképtelenné tenni, ha a párod a telón törli az átirányításait, vagy bekapcsolja a roamingot (Domino esetén elég bekapcsolni, és bamm, eltűnik az átirányítás, így a hívásértesítő, amíg ki nem kapcsolja a roamingot, előfizetéssel külföldön is kell lenni hozzá)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves Fórumozók, 

tudom, kicsit régi a post. De szerintem még releváns. Nekem most hasonló problémám volt a héten. 

 Pár infó/probléma, amin végig rágtam magamat:

-  0036309888333-as számot kivezették. Régebben a hívásátirányítást a foglalt, nem veszi fel, nem elérhetőre erre kellett irányítani.

- Nekem először azt mondták a Telekomosok, hogy erre kéne átírni a hívásátirányítást: 0036309888444. USSD kódokkal ez nekem nem sikerült. Azt mondták hogy a Domino előfizetés volt a hibás. Mert ott korlátozva van a hívásátirányítások száma vagy mi a manó.

- Végülis a Telekomos technikai segítségnyújtás* központilag nekem nagy nehezen bekapcsolta a 0036309876543-as számra a fent említett 3 hívásátirányítást és így már működik az SMS értesítő.

*1414-es telefonszámon tudtak csak segíteni. A cseten elhajtottak, mert nem tudtak kapcsolni ilyen "magas szintű" technikai segítségnyújtást.

 Remélem segít majd valakinek talán.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...