Seagate Posztolva ekkor: 2020. január 17. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. január 17. Tiszteletem Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne hogy a Telekom milyen típusú modemeket használ optikai szolgáltatás bekötésénél? Illetve kinek milyen tapasztalatai vannak velük, kinek milyen csomagja van menyi a wifi sebessége? Mert nekem egy Sagemcom fast5655v2 elosztó van, 1000-es nettel és vannak vele problémák nem kevés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2020. január 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. január 17. 4 órája, Moldován Zoltán írta: Tiszteletem Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne hogy a Telekom milyen típusú modemeket használ optikai szolgáltatás bekötésénél? Illetve kinek milyen tapasztalatai vannak velük, kinek milyen csomagja van menyi a wifi sebessége? Mert nekem egy Sagemcom fast5655v2 elosztó van, 1000-es nettel és vannak vele problémák nem kevés. Problémákat ha letudnád írni, valószínű más fórumtárs tudna segíteni.(Nekem csak VDSL van) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. március 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. március 3. Ekkor: 2020. 01. 18. at 10:04, Seagate írta: Ekkor: 2020. 01. 18. at 10:04, Seagate írta: Vagy esetleg egy modemcsere lenne a legjobb azt se tudom. Első körben cseréltesd, de más típust nem nagyon fogsz kapni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 11. @princz FTTH, üvegszálas optikai, optikai kábel doboz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Seagate Posztolva: 2020. január 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. január 18. Wifin ingadozó sebesség mind a 2 sávon még a 300MB/s sincs meg. Illetve kábelen megvan de ha rádugok egy másik routert akkor ott 300 sincs meg. Gondolkozok ha lejár a hüség modositom a netet kisebbre vagy nemtudom. Vagy esetleg egy modemcsere lenne a legjobb azt se tudom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2020. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 11. Sziasztok ilyen dobozok szerelnek fel nálunk oszlopokra ez mi ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Seagate
Tiszteletem Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy a Telekom milyen típusú modemeket használ optikai szolgáltatás bekötésénél?
Illetve kinek milyen tapasztalatai vannak velük, kinek milyen csomagja van menyi a wifi sebessége?
Mert nekem egy Sagemcom fast5655v2 elosztó van, 1000-es nettel és vannak vele problémák nem kevés.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.