zokni7@citromail.hu Posztolva ekkor: 2020. január 29. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. január 29. RTL MOST + AKTIVÁLÓ KÓD ??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2020. január 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. január 31. Hello @zokni7@citromail.hu, az RTL oldalán találod a részleteket (jól el van rejtve, de némi kutakodás után itt kijött, hogy a Ténél egyelőre nincs) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2020. április 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 10. 4 perce, Baló László írta: Sziasztok én szeretnék aktiváló kódot kérni köszönöm szépen Szia! Telekomnak nincs szerződése az RTL Most+ -ra, ezért a Telekomnál nem vehető igénybe ez a szolgáltatás! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. április 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 15. Ekkor: 2020. 04. 13. at 9:32, wharfedale írta: Ez az oldal ment Magyar menüvel. Most miért nem ? Hello @wharfedale, ha a fórumra gondolsz, akkor valami böngésző gond lehet, vagy véletlenül átállítottad a nyelvet. oldal alján "nyelv" Ekkor: 2020. 04. 13. at 9:32, wharfedale írta: Az új szolgáltatások azonnal megjelentek a kínálatban. Most miért nem? erre tudsz egy példát, hogy értsem, mire gondolsz? Ekkor: 2020. 04. 13. at 9:32, wharfedale írta: Az RTLMOST+ használata várhatóan mikortól lehetséges? ügyfelek vagyunk, mint te, így pont annyira tudjuk Té oldalról volt mondás egyébként rá, de csak annyi, hogy nézegetik, tárgyalgatnak (szerintem a nagyok után elhibázott döntés volt az RTL részéről ezzel a streaming szolgáltatással piacra lépni, de valamiből nyilván meg akarnak ők is élni, és sokan keresik, így szurkolok, hogy sikerüljön megállapodniuk) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Baló László Posztolva: 2020. április 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 10. Ekkor: 2020. 01. 29. at 23:13, zokni7@citromail.hu írta: RTL MOST + AKTIVÁLÓ KÓD ??? Sziasztok én szeretnék aktiváló kódot kérni köszönöm szépen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 wharfedale Posztolva: 2020. április 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 13. Üdvözlet. Az elsők között lettem előfizető az összes thome szolgáltatásra. Többek között, az akkor induló energia szolgáltatást is igénybe vettem egészen addig amíg meg nem szűnt. Magenta 1 ügyfélként vannak kedvezményeim, használtam a sat tv szolgáltatást amíg lehetett, ( felhasználóként egy technikai probléma megoldádában is sikerült segítenem) most iptv-t használok. Meglepődtem, hogy a kezdetben működő dolgok miért lettek megváltoztatva? Ez az oldal ment Magyar menüvel. Most miért nem ? Az új szolgáltatások azonnal megjelentek a kínálatban. Most miért nem? Az RTLMOST+ használata várhatóan mikortól lehetséges? Üdvözlettel: wharfedale Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 wharfedale Posztolva: 2020. április 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 16. 20 órája, teherwagon írta: Ekkor: 2020. 04. 13. at 9:32, wharfedale írta: Ez az oldal ment Magyar menüvel. Most miért nem ? Hello @wharfedale, ha a fórumra gondolsz, akkor valami böngésző gond lehet, vagy véletlenül átállítottad a nyelvet. oldal alján "nyelv" Ekkor: 2020. 04. 13. at 9:32, wharfedale írta: Az új szolgáltatások azonnal megjelentek a kínálatban. Most miért nem? erre tudsz egy példát, hogy értsem, mire gondolsz? Üdv. Most már látom, nem volt átállítva a nyelv. Köszi. Az új szolgáltatások ..... - arra gondolok, hogy az RTLMOST+ már több szolgáltatónál is működik, itt pedig nem. Régen a T volt az első akinél elérhetővé váltak ilyen új szolgáltatások. Volt belsős moderátor aki figyelt a hozzászólásokra és így is lehetett hiba bejelentést tenni vagy érdeklődni sokakat érintő változtatásokról. Vagy , hogy mást ne írjak, tervezett csatorna megszüntetést visszavonatni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
zokni7@citromail.hu
RTL MOST + AKTIVÁLÓ KÓD ???
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.