Ugrás a tartalomhoz
  • 0

TVGo hiba 2063335382


vpisti91

Kérdés

Üdv, érdeklődnék, hogy mi okozza a problémát az alábbi hibaüzenetet kapom sokszor az elmúlt pár napban, de nem csak én egyik ismerősöm is és neki más accountja is van hozzá.

HIBA: FailedNoKeysAvailableOffline (-2063335382)

ill. elég sűrűn megy az adás és fogja magát és ok nélkül megáll, semmi hibaüzenet semmi csak egyszerűen megfagy mintha leállítanám.

sokszor a böngésző újraindítása sem segít.

Köszönöm előre is!

IMG_20200322_182512.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

7 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Ez engem is nagyon érdekel! De látom, neked is az RTL Klub-on csinálja. Nézhetsz bármit, csak azon fagy ki állandóan nekem is. Nem kicsit idegesítő, hogy 1-2 percenként át kell rakni másik csatornára, majd vissza. De sokszor még az is kevés. Ha újraindítod a böngészőt, a TV GO alkalmazás ugyanúgy fut. Ha azt is bezárod feladatkezelővel, akkor is ugyanezt csinálja, nem oldódik meg végleg a probléma.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello, ha

  • alapvetően megy, csak bizonyos esetekben megmakacsolja magát, és ez nem azért van, mert elszáll nálatok az internet, akkor ne várjatok, jelezzétek a Tének (részletekkel, hibaüzenettel együtt). nagyon kicsi az esélye ugyanis, hogy valaki pont ugyanígy járt (most mondok valamit, pont a síudfsi8925893489euiuh hibaüzenetet kapta, mint ti), valami trükkel megoldotta, ráadásul olvassa is, hogy segítségre szorultok
  • abszolút nem megy, és a TV GO gyik része sem segít (azt mindenképp nézzétek meg, mert sajna sok banánhéjon el lehet csúszni), akkor próbálunk segíteni (de jó eséllyel sajna itt is a Ténél lesz a megoldás)

jó hír mindenkinek, hogy már dolgoznak a tévés cuccok megreformálásán, ami érinti a TV GO-t is (valami fizetős verzió már kint is van, de szépen jön majd a többi rész is)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...