Kb. 1 hete vásároltam egy mobil előfizetést korlátlan internettel online, a járványhelyzet miatti itthoni munkavégzés céljából. Miután próbáltuk használni sticken és routeren keresztül, vettem észre a webes felületen, a dokumentumaim között egy szerződés melléklet c. pdf-et, melyben tájékoztatnak hogy tilos routeren és sticken keresztül használni a sim-et. Sajnos nem is működött. 1 perc múlva leállt a szolgáltatás. A lakhelyemen nincs elérhető folyamatos, jó minőséget adó internet szolgáltatás, a 4G-s mobilinternet lett volna a megfelelő megoldás. A korlátlan internetre a munkavégzés jellegéből adódóan szükségem volna: állandó online jelenlét szükséges, nagy méretű file-okat kell továbbítanom és fogadnom, az irodai szervert kellene használnom vpn-en keresztül, vagy ftp kapcsolattal), de ez ezzel az előfizetéssel nem megoldható a jelek szerint. Tableten próbálkozom wifi hotspottal, de az ftp elérés egyáltalán nem működik így, illetve egyéb webes felületek be se töltődnek (pl.: ügyfélkapu), a hotspotról is ledobál időközönként. A sebességmérés folyamán az upload nem mérhető. Arról, hogy a lányom is tanulni szeretne a lányomnak is tanulnia szükséges nem is beszéltem, pedig az is tolja az adatforgalmat.
A Telekom nem kívánja feloldani ezt a korlátozást a járványhelyzet idejére? Nagy segítség a +10 GB, de nekem nem megoldás.
Ha bárkinek van megoldási javaslata köszönettel veszem.
Kérdés
Bozsó István
Sziasztok!
Kb. 1 hete vásároltam egy mobil előfizetést korlátlan internettel online, a járványhelyzet miatti itthoni munkavégzés céljából. Miután próbáltuk használni sticken és routeren keresztül, vettem észre a webes felületen, a dokumentumaim között egy szerződés melléklet c. pdf-et, melyben tájékoztatnak hogy tilos routeren és sticken keresztül használni a sim-et. Sajnos nem is működött. 1 perc múlva leállt a szolgáltatás. A lakhelyemen nincs elérhető folyamatos, jó minőséget adó internet szolgáltatás, a 4G-s mobilinternet lett volna a megfelelő megoldás. A korlátlan internetre a munkavégzés jellegéből adódóan szükségem volna: állandó online jelenlét szükséges, nagy méretű file-okat kell továbbítanom és fogadnom, az irodai szervert kellene használnom vpn-en keresztül, vagy ftp kapcsolattal), de ez ezzel az előfizetéssel nem megoldható a jelek szerint. Tableten próbálkozom wifi hotspottal, de az ftp elérés egyáltalán nem működik így, illetve egyéb webes felületek be se töltődnek (pl.: ügyfélkapu), a hotspotról is ledobál időközönként. A sebességmérés folyamán az upload nem mérhető. Arról, hogy
a lányom is tanulni szeretnea lányomnak is tanulnia szükséges nem is beszéltem, pedig az is tolja az adatforgalmat.A Telekom nem kívánja feloldani ezt a korlátozást a járványhelyzet idejére? Nagy segítség a +10 GB, de nekem nem megoldás.
Ha bárkinek van megoldási javaslata köszönettel veszem.
Üdvözlettel:
Bozsó István
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
24 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.