Fehi85 Posztolva ekkor: 2020. április 9. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. április 9. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy Sagemcom F@st 3686 V2 modem wifi beállításához. Szeretnék csatornát váltani, viszont a modem beállításai között nincs wifi beállítási menüpont. Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2020. április 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 9. Szia! Nem derült ki, hogy beléptél-e az eszköz beállítási felületére? Amennyiben igen, akkor ott ezt kellene látnod: Itt a harmadik fülön állíthatod a wifi paramétereit. Az Alkalmaz-ra kattintva kis idő után átáll a kiválasztott csatornára. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Fehi85 Posztolva: 2020. április 9. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 9. Természetesen belépve nem látom. Nekem ennyit mutat: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2020. április 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 10. 15 órája, Fehi85 írta: Természetesen belépve nem látom. Nekem ennyit mutat: Nekem már egy újabb szoftververzió van, ezért másképpen néz ki. Az biztos, hogy a nálad lévő verzió esetében is be tudtam állítani, úgy emlékszem hogy a Haladó fület kellett választani, és ott bejött egy WLAN lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Fehi85 Posztolva: 2020. április 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 10. 5 perce, OldMike írta: Nekem már egy újabb szoftververzió van, ezért másképpen néz ki. Az biztos, hogy a nálad lévő verzió esetében is be tudtam állítani, úgy emlékszem hogy a Haladó fület kellett választani, és ott bejött egy WLAN lehetőség. Sajnos ott sincs semmi, már végig mentem az egészen többször. :-/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2020. április 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 10. Sajnálom hogy nem tudtam segíteni. Javaslom hogy a a főoldal jobb alsó részén keresd meg a Blogbejegyzéseket, azon belül a Sagemcom F@st 3686AC egy új remény című topicot, és ott tedd fel a kérdésedet, lehetőleg azzal a képpel, ahol látszik a szoftververzió is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Fehi85 Posztolva: 2020. április 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. április 10. 23 perce, OldMike írta: Sajnálom hogy nem tudtam segíteni. Javaslom hogy a a főoldal jobb alsó részén keresd meg a Blogbejegyzéseket, azon belül a Sagemcom F@st 3686AC egy új remény című topicot, és ott tedd fel a kérdésedet, lehetőleg azzal a képpel, ahol látszik a szoftververzió is. Rendben, megpróbálom ott, és köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Fehi85
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy Sagemcom F@st 3686 V2 modem wifi beállításához.
Szeretnék csatornát váltani, viszont a modem beállításai között nincs wifi beállítási menüpont.
Köszi!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.