P Gy Posztolva ekkor: 2020. április 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. április 26. Üdvözletem! Érdeklődni szeretnék az RTL Most Plusz aktiváló kód iránt. Úgy látom ennél a" remek" szolgáltatónál még nem lehet hozzájutni kérdésem, mikor lehet?! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. április 26. Megosztás Posztolva: 2020. április 26. Üdv! Igen jól látod. Sajnos egyelőre nincs információ, hogy mikor lesz elérhető a Telekomnál. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. április 26. Megosztás Posztolva: 2020. április 26. A szolgáltatók és a tartalom tulajdonosok közös érdeke, hogy minél előbb megszülethessen egy mindkét fél által elfogadható szerződés. Ennek húzása senkinek sem lenne érdeke. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 P Gy Posztolva: 2020. április 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 26. Kiváncsi vagyok hogy melyikük nem igyekszik szerződést kötni? Nyilván az RTL részéről nem túl elegáns húzás ez de lehet hogy van olyan ügyfél aki nézné azokat a műsorokat amelyek most a szóban forgó médiumon mennek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
P Gy
Üdvözletem!
Érdeklődni szeretnék az RTL Most Plusz aktiváló kód iránt. Úgy látom ennél a" remek" szolgáltatónál még nem lehet hozzájutni kérdésem, mikor lehet?!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.