Posztolva ekkor: April 26, 2020 Üdvözletem! Érdeklődni szeretnék az RTL Most Plusz aktiváló kód iránt. Úgy látom ennél a" remek" szolgáltatónál még nem lehet hozzájutni kérdésem, mikor lehet?! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 26, 2020 A szolgáltatók és a tartalom tulajdonosok közös érdeke, hogy minél előbb megszülethessen egy mindkét fél által elfogadható szerződés. Ennek húzása senkinek sem lenne érdeke. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 26, 2020 Kiváncsi vagyok hogy melyikük nem igyekszik szerződést kötni? Nyilván az RTL részéről nem túl elegáns húzás ez de lehet hogy van olyan ügyfél aki nézné azokat a műsorokat amelyek most a szóban forgó médiumon mennek. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 26, 2020 Üdv! Igen jól látod. Sajnos egyelőre nincs információ, hogy mikor lesz elérhető a Telekomnál. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Üdvözletem!
Érdeklődni szeretnék az RTL Most Plusz aktiváló kód iránt. Úgy látom ennél a" remek" szolgáltatónál még nem lehet hozzájutni kérdésem, mikor lehet?!
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon