darabant Posztolva ekkor: 2020. április 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. április 28. Aktiváltam az HBO GO-t az elfőzietésemben, meg is kaptam SMS-ben a regisztrációhoz szükséges kódot, viszont ha az HBO GO honlapján próbálok regisztrálni azt a hibát dobja , hogy a rendszer nem tudott HBO előfiztést azonosítani! Miért? Valaki segítsen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. április 30. Megosztás Posztolva: 2020. április 30. Akkor bizony nem a friss megrendelés okozza. ha aktiváltad is a Ténél (nem csak gondolod, mert többen itt csúsztak el, a leírásban szereplő Tés aktiválást kihagyták), akkor keresd a Tét, mert valami egyéni gond lesz, amiben ügyfélként nem nagyon tudunk itt segíteni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 darabant Posztolva: 2020. április 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 29. Szia! Így próbálkozok de nem sikerül. Az HBO GO-t pedig már múlthéten pénteken megrendeltem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. április 29. Megosztás Posztolva: 2020. április 29. Hello @darabant, két dolgon csúszhatsz el ilyenkor. az egyik, hogy túl friss az HBO GO (kell neki pár óra, de akár 1-2 nap, mire megy). a másik, hogy nem megfelelő az aktiválási sorrend. így próbáld Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
darabant
Aktiváltam az HBO GO-t az elfőzietésemben, meg is kaptam SMS-ben a regisztrációhoz szükséges kódot, viszont ha az HBO GO honlapján próbálok regisztrálni azt a hibát dobja , hogy a rendszer nem tudott HBO előfiztést azonosítani!
Miért? Valaki segítsen!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.