atys76 Posztolva ekkor: 2020. április 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. április 29. Szeretnék egy szervert készíteni az Assetto Corsa játékhoz, de nem sikerül. Három portot kellene nyitni: UDP, TCP és HTTP portot a megfelelő értékekkel. Itt lehetne beállítani: A HTTP portot nem tudom beállítani mert a számot nem lehet megváltoztatni: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 atys76 Posztolva: 2020. május 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. május 8. Köszönöm, majd kipróbálom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. május 8. Megosztás Posztolva: 2020. május 8. (szerkesztve) @atys76 Ilyen, hogy HTTP port nincs. Vagyis van, általában a 80-as TCP port. Ezért nem is engedi megváltoztatni De én beírtam a Google keresőbe, hogy milyen portok kellenek és nem szükséges hozzá HTTP Szerkesztve ekkor: 2020. május 8. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 atys76 Posztolva: 2020. május 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. május 8. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. május 8. Megosztás Posztolva: 2020. május 8. 1 perce, atys76 írta: Sima TCP port a 8081-re vagy TCP/UDP both, de szerintem elég a TCP. A HTTP kiszolgálása ezen történik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
atys76
Szeretnék egy szervert készíteni az Assetto Corsa játékhoz, de nem sikerül.
Három portot kellene nyitni: UDP, TCP és HTTP portot a megfelelő értékekkel.
Itt lehetne beállítani: A HTTP portot nem tudom beállítani mert a számot nem lehet megváltoztatni:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.