atys76 Posztolva ekkor: 2020. április 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. április 29. Szeretnék egy szervert készíteni az Assetto Corsa játékhoz, de nem sikerül. Három portot kellene nyitni: UDP, TCP és HTTP portot a megfelelő értékekkel. Itt lehetne beállítani: A HTTP portot nem tudom beállítani mert a számot nem lehet megváltoztatni: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. május 8. Megosztás Posztolva: 2020. május 8. (szerkesztve) @atys76 Ilyen, hogy HTTP port nincs. Vagyis van, általában a 80-as TCP port. Ezért nem is engedi megváltoztatni De én beírtam a Google keresőbe, hogy milyen portok kellenek és nem szükséges hozzá HTTP Szerkesztve ekkor: 2020. május 8. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 atys76 Posztolva: 2020. május 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. május 8. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. május 8. Megosztás Posztolva: 2020. május 8. 1 perce, atys76 írta: Sima TCP port a 8081-re vagy TCP/UDP both, de szerintem elég a TCP. A HTTP kiszolgálása ezen történik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 atys76 Posztolva: 2020. május 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. május 8. Köszönöm, majd kipróbálom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
atys76
Szeretnék egy szervert készíteni az Assetto Corsa játékhoz, de nem sikerül.
Három portot kellene nyitni: UDP, TCP és HTTP portot a megfelelő értékekkel.
Itt lehetne beállítani: A HTTP portot nem tudom beállítani mert a számot nem lehet megváltoztatni:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.