Piliskó Tamás

F@st 5655v2 AC - WiFi - MAC Filter

Kérdés

Sziasztok,

Szeretném a maximum biztonságot elérni az otthon WiFi hálózaton. Ezért szeretnék élni a MAC address opcióval. 

Abban az esetben ha a MAC Filter ki van kapcsolva a mobil eszköz authentication-ja működik, bár havonta 1x újra kell indítani az eszközt mert valamiért elkezdi nem beengedni a wireless eszközöket. 

Viszont ha a MAC Filter be van kapcsolva és persze a mobil eszközök MAC címe is regisztrálva van az ONT-ban a megfelelő helyen és módon egy darabig működik majd megszakad a kapcsolat majd a mobil eszközben szereplő hibaüzenet szerint a WiFi jelszó hibás. Megadtam nem 1x újra és újra de a hibaüzenet az mindig azonos "hibás jelszó". 

Ez nem WiFi jelerősség hiba hanem hardware vagy a DTAG custom image / firmware hibája mivel közelebbről is teszteltem azonos eredménnyel.

Azt már tudom, hogy ez egy "kényelmi szolgáltatás" és ha a WiFi jelerősséggel van gond akkor azt csak díj ellenében vizsgálják vagy javítják, ezt "talán" meg is érteném abban az esetben ha nem a T lenne a tulajdonosa az ONT-nak - mivel nem hogy a NS szervet nem tudom módósítani de még a DNS utótagot sem. 

Kérném, hogy valaki segítsen legalább abban hogy a MAC filtering, mint egy következő szintje a WiFi biztonságnak ha már speciális karaktert nem lehet használni jelszónak - nálam nem fogadja el.

ONT: F@st 5655v2 AC

Hardware Version    1.0
Software Version    SG3G10000494
GUI Version    1.110.54

Üdv.,

Piliskó Tamás

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Az írjon nekünk formot használva részletesen írd le a problémát, így biztos hogy eljut a megfelelő osztályra, ahol vagy foglalkoznak vele vagy nem, vagy már eleve tudnak róla. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most