Farkas Nikoletta Posztolva ekkor: 2020. május 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. május 13. Nem tudom használni a telefonom külföldről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2020. május 13. Megosztás Posztolva: 2020. május 13. Ha havi díjas előfizetéses vagy, akkor csak a mobilodon kell bekapcsolni a roamingot. Ha Domino-s (feltöltőkártyás), vagy Költségkontrollos csomagod van, a *104# kódot kell beütni a mobilod tárcsázójába, megnyomni a hívás gombot, és aktiváltad a roamingot. További infók: [link] Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BenceHavran Posztolva: 2020. június 22. Megosztás Posztolva: 2020. június 22. Sziasztok aktivaltam ket kulonbozo elofizetesen az e-sim-et,mindkettot kulon kulon hozza adtam ket iphonehoz, bejelentkezett a halozatra,egyiken sms-t kapok,hivast tudok fogadni inditani, de internetem nincs, masik tokeltesen mukodik. beallitasok ugyanazok mind a ketto telefonon, roaming bekapcsolva. ötlete van valakinek miert? mar probaltam: ujrainditani, torolni esim-et, uj kodot generalni, es hozzaadni, ugyan az. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Farkas Nikoletta
Nem tudom használni a telefonom külföldről.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.