lzsofi Posztolva ekkor: 2020. május 15. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. május 15. Elérhető lesz a közeljövőben a telekom kínálatában vajon az új oneplus? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. szeptember 16. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 16. Ekkor: 2020. 05. 15. at 11:33, lzsofi írta: Elérhető lesz a közeljövőben a telekom kínálatában vajon az új oneplus? Szia! Pontosan melyik készülékre gondolsz? ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 jenokellner Posztolva: 2020. szeptember 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 30. Az árlistán szereplő oneplus 7T óta kijött az 5g képes 8-as széria... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 McKrisz Posztolva: 2020. október 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. október 5. Kedves Zsani! Szerintem a többieket a OnePlus 8T és 8T Pro érdekli, ahogy engem is. Várható-e a Telekom kínálatában a közeljövőben? A konkurenciánál elérhető, de ugye sokan akarnak szolgáltatóhoz hűek maradni, köztük én is. Krisz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. október 5. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. október 5. 3 órája, McKrisz írta: Kedves Zsani! Szerintem a többieket a OnePlus 8T és 8T Pro érdekli, ahogy engem is. Várható-e a Telekom kínálatában a közeljövőben? A konkurenciánál elérhető, de ugye sokan akarnak szolgáltatóhoz hűek maradni, köztük én is. Krisz Sziasztok! Készletellátási csoportunk tájékoztatása szerint a OnePlus 8-as szériája egyelőre nem fog bekerülni a kínálatunkba ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
lzsofi
Elérhető lesz a közeljövőben a telekom kínálatában vajon az új oneplus?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.