Robert17 Posztolva ekkor: 2020. május 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. május 31. Szeretnék kérni az rtlpluszhoz egy aktiváló kódot köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. május 31. Megosztás Posztolva: 2020. május 31. Üdv! Itt ilyennel nem tudunk szolgálni neked. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Robert17 Posztolva: 2020. május 31. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. május 31. Úgytudtam a szolgáltató ad kódot. Vagy rosszul tudom? Akkor hol lehet kódot kérni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. május 31. Megosztás Posztolva: 2020. május 31. 1 perce, Robert17 írta: Úgytudtam a szolgáltató ad kódot. Vagy rosszul tudom? Akkor hol lehet kódot kérni? A Telekom szolgáltatásában nem elérhető, így nem tudsz kódot kérni. Érdeklődj másik szolgáltatónál. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Robert17
Szeretnék kérni az rtlpluszhoz egy aktiváló kódot köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.