Kérdés

Posztolva ekkor: (szerkesztve)

Sziasztok!

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy van egy Samsung UE65RU7102KXXH 4K UHD LED Smart Tvnk (1-2 hónapja vettük), Telekomos beltéri egységgel, és a bekapcsolástól számítva 2, majdnem 3 percig nincs hang, csak kép. (ellentétben a másik szobában lévő 50 ezres Orion tv-vel, amin rögtön van hang már a bekapcsoláskor). A problémát jeleztük a telekomnak, kijöttek, kicserélték a boxot (hozzátennem a telekom, és a szerelő is csodálkozott, nem is találkoztak még állítólag ilyen hibával), utána jó volt, délután már megint azt csinálta, hogy bekapcsolás után nem volt hang, csak kép 2-3 percig, majd megjött a hang is. Kb. már minden lehetséges dolgot kipróbáltunk, kicseréltük a hdmi kábelt is, tvn gyári beállításokat visszaraktuk, csináltunk hibakeresést stb, de azért még várnék ötleteket hátha valakivel előfordult már ilyen. :(

Samsung szerviznek is jeleztük már a dolgot, nem nagyon van ötletük rá, szerelőt akarnak küldeni.

Mi lehet a hiba, másnál előfordult már ilyen esetleg?

Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: szabow

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Hello @szabow, hagyd, hogy kimenjenek a Samsungosok, az a biztos. én a helyedben megcserélném addig a STB-okat is komplett (a Samsung mit produkál az Orion boxával és HDMI kábelével, illetve fordítva). meg kipróbálnám a Samsung összes HDMI csatlakozóját (banális hiba, ha az egyik rossz, és pont az, amire rákötötted a STB-ot). más ötletem sajna nincs (a TV beállításokat kilőtted a gyári visszaállítással)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most