Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Komolyan? 8 hónapja egy internetet nem lehet bekötni?


Szotyi

Kérdés

Minden tavaly októberében kezdődött. Beköltöztünk az új lakásba, viszont internet nem volt és nincs is azóta. Egészen február 6. telefonon meg személyesen egyeztettünk, végül Facebookon is, ahol többet tudtak segíteni, mint eddig. Másnap már meg is érkezett a válasz, hogy március 15-e után adja meg az engedélyt az Önkormányzat. Végül csak sikerült elkezdeni a munkálatokat május 12-én, majd az utána lévő mondatban 2 hét volt megadva, hogy rendelhető lesz a szolgáltatás. Milyen meglepő, kitolták május végéig, abból se lett semmi! Ismét üzentek az illetékes kollégáinak, majd mondták, hogy június első hetében elkészül. Maguk aztán tudják, hogy hogyan haragítsák magukra a leendő ügyfeleket!

Nem elég, hogy a Telekom hibájából kifolyólag csúszott 1 hónapot a dolog, mert nem tudnak leírni egy lakcímet, ami még hozzá nem is bonyolult, de emellett senki semmit se tud mondani, vagy ha mondanak is, akkor nem egyezik az előző információjukkal. Még ha egyedül lennénk, de egy társasházba hogyan nem lehet bekötni egy internetet könyörgöm? Nem a világ szélén lakunk, hanem az utca túloldalán XD.

Aki hasonló cipőben járt és lett rá megoldása azon kívül, hogy várt, szívesen várom a válaszát. Akár a Telekomét is.

Köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello @Szotyi, gyanítom, hogy nem lelkesít, de pont a minap volt olyan tagtárs, akinél 15 hónapja nincs engedély :( mert látatlanban csak tippelni tudok ugyan, de az általad írtak alapján ezen vérzik el a dolog (tervezni, előtte-utána engedélyeztetni kell, és mivel helyszíntől, kiépítési módtól függően kábé minden létező hatóság és közmű beleszól, ilyenkor átfutásban a kiépítés a legrövidebb az egészben). a lakóközösség, közös képviselő bólintott, részetekről legalább megvan a zöld út?

56 perce, Szotyi írta:

"...Végül csak sikerült elkezdeni a munkálatokat május 12-én, majd az utána lévő mondatban 2 hét volt megadva, hogy rendelhető lesz a szolgáltatás..."

na ez fura, fölöttébb optimista becslés lehetett, mert a kiépítés után az előbb említett engedélyek miatt még legalább hónapok, mire szolgáltathatnak az új hálórészen

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia @teherwagon, sajnálom, hogy valakinek ez 15 hónapja tart, bízom benne, hogy mindkettőnknek hamarosan be lesz fejezve. Egyébként nálunk nem kellett a közös képviselő engedélye, valamint a többi lakó is nyomná a dolgot. Már át van vezetve több, mint egy hónapja a kábel, sőt, bent is van a lépcsőházban. A lakásban szintúgy, csak egy "elosztó" kellene (a bejárati ajtó felett lógnak ki a falból a kábelek) és router. Vagyis csak egy szakembernek kellene kijönnie a lakáshoz, hogy minden meglegyen, csak valamiért hetek óta tart a hálózat tesztelése, azért nem haladt az átfúrás óta semmi.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Ó, hát ez jó hír @Szotyi, ez alapjan a finishben vagytok :) ha bent vannak a kábelek, akkor műszakilag minden rendben, előzetes engedélyek szintén, csak az utólagosakra vár a Té (elenyésző az esélye, hogy ők tökölnének, egyébként is, de ilyenkor, amikor már az összes pénzük, erőforrásuk benne áll különösen az az érdekük, hogy amint lehet, azonnal megkapd, amit szeretnél)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
  • Telekom

Szia Szotyi! Szomorúan olvastuk üzeneted és elnézésed kérjük az okozott kellemetlenségért! Társaságunk számára ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy számukra magas színvonalú kiszolgálást nyújtsunk, valamint ügyfélszolgálatunknak is az a célja a minél teljesebb és gyorsabb (pontosabb) legyen kiszolgálás, ennek ellenére előfordulhatnak váratlan helyzetek. Munkatársaink képzése és alkalmazásaink fejlesztése is folyamatos, hogy ezt a problémát a jövőben elkerülhessük. Cégünket is a pontos munkavégzés jellemzi, ennek ellenére nem tagadhatjuk, hogy előfordulnak hibák. Sajnáljuk, hogy pont egy ilyen esetet tapasztaltál. Bízunk benne, hogy a jövőben már csak pozitív tapasztalataid lesznek és a szolgáltatással is elégedett leszel!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...