Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Nem hallom a beszélő felet, csak kihangosítva


S. Ági

Kérdés

Üdv!

Röviden: Nem hallom a vonal másik végén beszélőt, csak ha kihangosítva használom a készüléket.

Részletesen: Telekomos vezetékes telefonom van (már 32 éve). Egyetlen esetet kivéve soha nem volt gondom (vele/velük). A telefonkészülékeim biztosan jók. (Siemens Gigaset) E héten eddig kétszer beszéltem a vezetékes vonalamon. Hétfő este, amikor is ki kellett hangosítanom, mert egy háromszori stroke-on átesett beteggel beszélgettem, s nem volt ereje hangosabban beszélni, s nem kihangosítva nagyon halkan hallottam őt.

Tegnap engem hívott egy barátom, s tökéletesen hallottam, hallottuk egymást; végig nem kihangosítva beszéltünk.

Kb. egy órával ezelőtt szerettem volna beszélni valakivel, de nem hallottam, hogy kicsengene a hívásom. Úgy tűnt, nincs vonal. De kihangosítottam, s bizony úgy már volt (mindkét  készülékemen). Megpróbáltam még egy embert felhívni, de csak kihangosítva hallottam a billentyűhangokat, ill. a kicsörgést. Beszélni is csak így tudtam vele/velük. Amikor visszavettem a megfelelő gombbal a fülemhez a készüléket, semmit nem hallottam a beszédükből, Ők viszont jól hallottak engem.

Mi történhetett? (Ismétlem: mindkét készülék ezt produkálja. Nem duo-telefonok. Az egyik egy többéves, drága Siemes Gigaset, a másik egy pontosan hároméves viszonylag olcsó fajta Gigaset.)

Nagyon várom a problémát megoldó válasz(oka)t:

Ági

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Hello @S.Ági, készülékhiba sajna, vonalhiba esetén a kihangosítás sem segített volna. én a helyedben hívás közben felnyomnám maxra a hangerőt, és ha nem változik a helyzet, akkor új telefon (a közelmúltig nálunk is üzemelt vonalas, 2-3 évente dobáltam ki a dect telefonokat, ártól függetlenül nem bírtak többet). ha megnyugtat, jelentsd be hibára persze a Ténél, de ez eszköz gond lesz

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...