S. Ági

Nem hallom a beszélő felet, csak kihangosítva

Kérdés

Üdv!

Röviden: Nem hallom a vonal másik végén beszélőt, csak ha kihangosítva használom a készüléket.

Részletesen: Telekomos vezetékes telefonom van (már 32 éve). Egyetlen esetet kivéve soha nem volt gondom (vele/velük). A telefonkészülékeim biztosan jók. (Siemens Gigaset) E héten eddig kétszer beszéltem a vezetékes vonalamon. Hétfő este, amikor is ki kellett hangosítanom, mert egy háromszori stroke-on átesett beteggel beszélgettem, s nem volt ereje hangosabban beszélni, s nem kihangosítva nagyon halkan hallottam őt.

Tegnap engem hívott egy barátom, s tökéletesen hallottam, hallottuk egymást; végig nem kihangosítva beszéltünk.

Kb. egy órával ezelőtt szerettem volna beszélni valakivel, de nem hallottam, hogy kicsengene a hívásom. Úgy tűnt, nincs vonal. De kihangosítottam, s bizony úgy már volt (mindkét  készülékemen). Megpróbáltam még egy embert felhívni, de csak kihangosítva hallottam a billentyűhangokat, ill. a kicsörgést. Beszélni is csak így tudtam vele/velük. Amikor visszavettem a megfelelő gombbal a fülemhez a készüléket, semmit nem hallottam a beszédükből, Ők viszont jól hallottak engem.

Mi történhetett? (Ismétlem: mindkét készülék ezt produkálja. Nem duo-telefonok. Az egyik egy többéves, drága Siemes Gigaset, a másik egy pontosan hároméves viszonylag olcsó fajta Gigaset.)

Nagyon várom a problémát megoldó válasz(oka)t:

Ági

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Hello @S.Ági, készülékhiba sajna, vonalhiba esetén a kihangosítás sem segített volna. én a helyedben hívás közben felnyomnám maxra a hangerőt, és ha nem változik a helyzet, akkor új telefon (a közelmúltig nálunk is üzemelt vonalas, 2-3 évente dobáltam ki a dect telefonokat, ártól függetlenül nem bírtak többet). ha megnyugtat, jelentsd be hibára persze a Ténél, de ez eszköz gond lesz

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most