justzoli Posztolva ekkor: 2020. szeptember 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. szeptember 26. Sziasztok! Jelenleg ha hívnak és foglalt vagyok, akkor hangpostára irányítja a hívó félt és nem azt közli vele, hogy foglalt. Gondolom ezt a hangposta kikapcsolásával lehetne elérni. https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3571/hogyan_mondhatom_le_a_hangposta_szolgaltatast__ha_mar_nincs_ra_szuksegem_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8 Ezen a linken található opciókkal próbálkoztam, de sehogy sem sikerült a dolog. 1. Telekom appban nincs szolgáltatások és fogaskerék ikon. Extra szolgáltatások rész üres (gondolom itt kéne lennie) 2. Bejelentkeztem, ez a rész is üres. 3. Sms-ben elküldtem az alap kódot, azt írta hogy helytelen. Viszont akkor nem tudom mi a kódom, hisz sosem használtam a szolgáltatást. 4. Ezt is próbáltam de nem volt engedélyezve a használata. Esetleg összefügghet a dolog azzal, hogy céges flottás előfizetésem van és csak az módosíthatja ezeket a beállításokat, aki jogosult rá a cégnél? Köszönöm a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 26. Üdv @justzoli Frissítsd az applikációt a legfrissebb verzióra, majd ellenőrizd az alábbi képek szerint a veállítás meglétét Ha nem találod a képek alapján a beállítást, akkor keresd meg a flottás kontaktodat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 justzoli Posztolva: 2020. szeptember 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 26. (szerkesztve) Köszönöm, de nekem így jelenik meg: Valami miatt az egész "további beállítások" opció hiányzik az appban. Ma délután telepítettem az appot, teljesen friss. Szerkesztve ekkor: 2020. szeptember 26. Szerkesztő: justzoli Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 26. 4 órája, justzoli írta: Köszönöm, de nekem így jelenik meg: Valami miatt az egész "további beállítások" opció hiányzik az appban. Ma délután telepítettem az appot, teljesen friss. Akkor ahogy a írtam, vedd fel a kapcsolatot a céged ezzel foglalkozó részlegével. Talán ők tudnak változtatni a beállításokon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
justzoli
Sziasztok!
Jelenleg ha hívnak és foglalt vagyok, akkor hangpostára irányítja a hívó félt és nem azt közli vele, hogy foglalt. Gondolom ezt a hangposta kikapcsolásával lehetne elérni.
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3571/hogyan_mondhatom_le_a_hangposta_szolgaltatast__ha_mar_nincs_ra_szuksegem_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
Ezen a linken található opciókkal próbálkoztam, de sehogy sem sikerült a dolog.
1. Telekom appban nincs szolgáltatások és fogaskerék ikon. Extra szolgáltatások rész üres (gondolom itt kéne lennie)
2. Bejelentkeztem, ez a rész is üres.
3. Sms-ben elküldtem az alap kódot, azt írta hogy helytelen. Viszont akkor nem tudom mi a kódom, hisz sosem használtam a szolgáltatást.
4. Ezt is próbáltam de nem volt engedélyezve a használata.
Esetleg összefügghet a dolog azzal, hogy céges flottás előfizetésem van és csak az módosíthatja ezeket a beállításokat, aki jogosult rá a cégnél?
Köszönöm a segítséget!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.