justzoli

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

justzoli a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag

Profil megtekintések

567 profilmegtekintés
 1. Sikerult megoldani: stbben letiltottam a wifit illetve auto legjobb kepminoseg keresese helyett beallitottam hogy mit hasznaljon fixen. Masik kerdesem, hogy tobb stbm is van, ezeket switchcsel dughatom egy portba az onton? Tudtommal iptvnek eleg 10 mbit is es kene szabad gbites port. Koszi a valaszt!
 2. Szia! Kozben beszeltem a szomszedokkal, akiknek szinten par napja lett az optika bekotve, ok is hasonlot tapasztaltak tevezes kozben. Aramtalanitottam a boxot es nem oldotta meg a problemat. ONT hibaja lesz vagy a set top boxe? Tudtok ra valamilyen workaround megoldast amivel megjavulhat? Koszi!
 3. Sziasztok! Ma kotottek az optikat es iptvm lett a sat tv helyett. Stb: dv8519b, modem: sagem fast 5670. A problemam az hogy teljesen kiszamithatatlanul eldobja a tv jelet az stb, pedig vezetekkel van osszekotve a modemmel es nem wifin at. Nagyjabol az egesz 10 masodpercig tart utana ujracsatlakozik es bejon ujra az adas. Szerintetek mitol lehet es mi oldana meg a problemat? Koszonom a segitseget!
 4. Köszönöm, de nekem így jelenik meg: Valami miatt az egész "további beállítások" opció hiányzik az appban. Ma délután telepítettem az appot, teljesen friss.
 5. Sziasztok! Jelenleg ha hívnak és foglalt vagyok, akkor hangpostára irányítja a hívó félt és nem azt közli vele, hogy foglalt. Gondolom ezt a hangposta kikapcsolásával lehetne elérni. https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3571/hogyan_mondhatom_le_a_hangposta_szolgaltatast__ha_mar_nincs_ra_szuksegem_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8 Ezen a linken található opciókkal próbálkoztam, de sehogy sem sikerült a dolog. 1. Telekom appban nincs szolgáltatások és fogaskerék ikon. Extra szolgáltatások rész üres (gondolom itt kéne lennie) 2. Bejelentkeztem, ez a rész is üres. 3. Sms-ben elküldtem az alap kódot, azt írta hogy helytelen. Viszont akkor nem tudom mi a kódom, hisz sosem használtam a szolgáltatást. 4. Ezt is próbáltam de nem volt engedélyezve a használata. Esetleg összefügghet a dolog azzal, hogy céges flottás előfizetésem van és csak az módosíthatja ezeket a beállításokat, aki jogosult rá a cégnél? Köszönöm a segítséget!
 6. Köszönöm a válaszát! Az esetleg publikus infó, hogy melyik szolgáltató nyerte? Vagy a dokumentum elérhető valahol? Jelenleg a településen csak a Telekom kínál vezetékes internetszolgáltatást (ADLS), ezért furcsa számomra, hogy más illetékes szolgáltatót keressek.
 7. Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Gyöngyösorosziban (3211) mikorra várható optika? Jelenleg 15 megás ADSL a leggyorsabb elérhető internetkapcsolat. Tudtommal 2020-ig kellett volna már kiépíteni, de még most sincs. Köszönöm a választ!
 8. Vegyek vdsl routert vagy inkább hagyatkozzam arra amit a T fog adni? (nem tudom mennyire minőségit adnak) Köszönöm, akkor felhívom őket! Elvileg hívhatok szerelőt házhoz, hogy bemérjék a kapcsolat sebességét és hogy milyen lehetőségeim vannak.
 9. Nincs HGW-m, Tplink adsl routerem van (nem T-s, saját), de szívesen adok DSL infót, ha megmondod milyen (ál)néven találom az admin menüjében. Az esetemben milyen hivatalos lehetőségek vannak a probléma megoldására? Kihívni a szerelőt, hogy mérjen rá a vonalra? Vagy a 1414-en meg tudják mondani, hogy át lehet-e állni? Mert eddig telefonos és személyes (gyöngyösi iroda) ügyfélszolgálaton is azt mondták, hogy csakis adsl elérhető. Viszont ez többszörösen meg lett most általatok cáfolva.
 10. Ez nagyon fura, mert lejárt hűség miatt hívtak és fel sem kínálták a jobb internetre váltás lehetőségét, sőt mikor rákérdeztem továbbra is azt mondták az adsl2+ az elérhető legjobb internet a címen. Vdsl-t meg sem említették. Agyvérzést kapnék, ha kiderülne, hogy már 3 éve lehetne gyorsabb internetem, csak valaki(k)nek a félretájékoztatása miatt ragadtam a régebbi és lassabb technológiánál...
 11. Köszönöm a válaszokat! A weboldalon megnéztem: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni Rendelhető 50 és 100 mbit-es csomag is, viszont ügyfélszolgáltaton azt mondták, hogy a weboldal pontatlan, mert sokszor olyan címekre is felajánlja a gyorsabb csomag rendelésének lehetőségét, ahol fizikailag nem elérhető a felkínált sebesség. Max. 20 mbit-es kategóriába esem a mérési eredményeim alapján. A kapcsolatom adsl2+. Ezekszerint várható hálózatfejlesztés a jövőben, hogy a 2018 végéig meglegyen a min. 30 mbit stabil kapcsolat lehetősége? "Ez nálad épp a 15-16mbps lehet, de a további lehetőségeidről a digitális elosztód felületéről is leolvasható DSL információkból lehetne mit mondani." Elnézést, de digitális elosztó alatt mit értesz? Dslam kb. 800 méterre van a házamtól, szerintem ennek betudható a pár mbit-es veszteség a 20-hoz képest. Az otthoni routerem: Tp-Link TD-W8970B adsl2+
 12. Üdv! Érdeklődnék, hogy Gyöngyösorosziban várható-e internet fejlesztés (adsl) vagy már lezajlott ? Jelenleg 30 mbit-es adsl csomagban vagyok, viszont 15-16 mbit a letöltési sebességem. Megnéztem az első posztban lévő térképet, "30 mbit és felette" van jelölve. Elvileg stabilan hoznia kéne a 30 mbit-es sebességet, viszont ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy 1-30 mbit-es a csomagom, azaz 30 mbit-ig bármi lehetséges, lakcím függő. Tényleg ennyire széles intervallum van meghatározva? Ha nem várható fejlesztés, illetve nem lehetséges gyorsabb adsl kapcsolatra váltani, akkor mennyivel jobb opció a mobilnet előfizetés mint alternatív megoldás? (4G-re van lehetőség) Köszönöm a választ!