Fodor István Posztolva ekkor: 2020. november 4. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. november 4. (szerkesztve) Üdvözletem az Erzsébet körútra egyetlen egy 30 megás csomag elérhető lesz a jövőben fejlesztés? Erzsébet körút 18 6000 Kecskemét Szerkesztve ekkor: 2020. november 4. Szerkesztő: Fodor István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Fodor István Posztolva: 2022. április 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 25. Szép napot. Esetleg lehet idő pontot tudni mondjuk hónapra Hogy mikor készül el a nagyobb internet elérhetőség? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. november 4. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. november 4. Szia István! Felvettük illetékes munkatársainkkal a kapcsolatod, válaszunkig türelmedet ezúton köszönjük!^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. november 25. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. november 25. Szia, István! Köszönjük türelmedet! A fejlesztését elkezdtük, jelenleg folyamatban van, a kiépítés befejezése 2022-re várható. ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. április 26. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. április 26. Szia István! Pontos időpontot sajnos egyelőre még nem tudunk írni, de az átadása előre láthatólag 2023-ra várható. Bár korábban a 2022-es időpontot írtuk, de sajnos egy kicsit több időt vesz igénybe. Sajnáljuk, hogy több időt kell várni a korszerűbb szolgáltatásra. Nagyon szépen köszönjük az eddigi és további türelmedet! ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. november 6. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. november 6. Ekkor: 2022. 11. 05. at 5:40, Fodor István írta: Üdvözletem érdeklődnék hogy van e már konkrétabb időpont a fentebb megadott címre az optika bekötéshez? Szia István! Műszakis kollégáink tájékoztatása szerint Kecskemét hálózatfejlesztése jelenleg tervezés alatt áll, de a beruházások átütemezése miatt jelenleg még nem tudnak időponttal szolgálni a kiépítéssel és átadással kapcsolatban. Javasoljuk, hogy 2023 első negyedévének a vége felé ismét érdeklődj, remélhetőleg addigra körvonalazódnak a tervek és az időpontok. Türelmedet ez úton is köszönjük. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Fodor István Posztolva: 2022. november 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. november 5. Üdvözletem érdeklődnék hogy van e már konkrétabb időpont a fentebb megadott címre az optika bekötéshez? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Fodor István
Üdvözletem az Erzsébet körútra egyetlen egy 30 megás csomag elérhető lesz a jövőben fejlesztés? Erzsébet körút 18 6000 Kecskemét
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Fodor IstvánLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.