Tamás István Posztolva ekkor: 2020. november 11. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. november 11. Sziasztok! Tamás István vagyok és a tegnapi nap folyamán az internet kábelt csatlakoztattam a laptopomhoz munkám miatt és azóta a wifi hálózat nem működik többszöri ujra indítás után sem. Bármiféle segítseg hasznos lehet. Köszönöm szépen előre is a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. november 11. Megosztás Posztolva: 2020. november 11. Szia Az "internet kábel" alatt a modem és a laptop közötti kábelre gondolsz? Az egyértelműsítés kedvéért a wifi hálózat a modemen és/vagy a laptopon nem működik? Mit indítottál újra többször, a laptopot vagy a modemet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamás István Posztolva: 2020. november 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 11. Igen arra gondolok, a modem került ujra indítás rá és semmilyen elektronikai eszköz nem tud csatlakozni a wifire mivel azt jelzi hogy nincs jel pedig minden megfelelően lett visszacsatlakoztatva a modembe ahogy volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. november 11. Megosztás Posztolva: 2020. november 11. Van a modemen WIFI, wireless, vagy hasonló led? Világít? Pontosan milyen típusú milyen modemed/hgw-d van? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Tamás István
Sziasztok!
Tamás István vagyok és a tegnapi nap folyamán az internet kábelt csatlakoztattam a laptopomhoz munkám miatt és azóta a wifi hálózat nem működik többszöri ujra indítás után sem. Bármiféle segítseg hasznos lehet.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.