Szoknyácska Posztolva ekkor: 2020. november 15. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. november 15. Van már információ arról hogy a Oneplus 8t bekerül e a kínálatba? Láttam a 7t már kikerült. Előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tomtotom Posztolva: 2020. november 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. november 16. Csatlakoznék, én is nagyon várom. A környező országok Telekom szolgáltatóinál már kapható. Nem tudom, hogy várjak, vagy vegyem meg Telekomon kívül. Elég gyenge most a választék a Telekom készülék kínálatában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. január 29. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. január 29. 13 órája, ulixi14 írta: Érdeklődnék, hogy Várható-e bármilyen Oneplus telefon készülék a közeljövőben?? (Mert jelenleg Nord N100-ason kívűl Oneplus 8t kapható) 13 órája, ulixi14 írta: Érdeklődnék, hogy Várható-e bármilyen Oneplus telefon készülék a közeljövőben?? (Mert jelenleg Nord N100-ason kívűl Oneplus 8t kapható) Szia! Kérdésedre, majd itt válaszolunk! ^Kitti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoknyácska Posztolva: 2020. november 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. november 16. Hát igen. Samsung, Iphone, Xiaomi minden mennyiségben. Ha nem lesz Oneplus szolgáltatót váltok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ulixi14 Posztolva: 2021. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. január 28. (szerkesztve) Érdeklődnék, hogy Várható-e bármilyen Oneplus telefon készülék a közeljövőben?? (Mert jelenleg Nord N100-ason kívűl Oneplus 8t kapható) Szerkesztve ekkor: 2021. január 28. Szerkesztő: ulixi14 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Szoknyácska
Van már információ arról hogy a Oneplus 8t bekerül e a kínálatba? Láttam a 7t már kikerült. Előre is köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.