danikasz Posztolva ekkor: 2020. december 22. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. december 22. Sziasztok! Olyan problémám van, hogy miután elindítom a TV-t kb 5-6 másodperc után lefagy. Nincs hang és a kép csak áll. Ha átkapcsolom egy másik csatornára rögtön folytatódik a lejátszás, de hasonlóan az is megáll néhány másodperc múlva. Mit érdemes tenni? Köszi a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. december 22. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. december 22. 46 perce, danikasz írta: Sziasztok! Olyan problémám van, hogy miután elindítom a TV-t kb 5-6 másodperc után lefagy. Nincs hang és a kép csak áll. Ha átkapcsolom egy másik csatornára rögtön folytatódik a lejátszás, de hasonlóan az is megáll néhány másodperc múlva. Mit érdemes tenni? Köszi a válaszokat! Szia! Próbáltad már az eszközöket újraindítani/áramtalanítani? Ha ez sem oldja meg a problémát, kérjük, hogy küldd el nekünk privát üzenetben az MT azonosítódat, értesítési mobilszámodat privát üzenetben és továbbítjuk bejelentésedet illetékes műszaki kollégáinknak. Köszönjük szépen! ^Kitti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 batika Posztolva: 2020. december 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. december 22. üdv szerintem azt tudod csinálni, hogy megfogod a STB és messzi el dobod és keresel egy épkézláb IPTV szolgáltatót mint én ***** de sok szolgáltató van .és van sok amelyik küld ingyenes testet /több 100/ja kb 300-400 4 K csatornám van rengeteg FHD kb 50 HBO Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 chvala Posztolva: június 18. Jelentés Megosztás Posztolva: június 18. Ugyanez volt a bajom... Mindent is kipróbáltam, a hiba az volt hogy egy fali LAN csatlakozó (RJ45) T568 A tipusuan volt bekötve, míg a vége ,,T568 B" tipusuan. Mindenhol a házban pedig B van. Illetve a routert kimerültem, és a TV kapott egy direkt LAN-t a t-home-os routertől. Működik hibátlanul. Akinek ilyen baja van vegyen 4ezerért egy LAN pin checkert alzáról és nézze át. Örülök ha segítettem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
danikasz
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy miután elindítom a TV-t kb 5-6 másodperc után lefagy. Nincs hang és a kép csak áll. Ha átkapcsolom egy másik csatornára rögtön folytatódik a lejátszás, de hasonlóan az is megáll néhány másodperc múlva.
Mit érdemes tenni? Köszi a válaszokat!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.