Stubián Bence Posztolva ekkor: 2020. december 27. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. december 27. Jó napot kívánok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor várható új készlet konkrétan az iPad 8th gen 10.2 készülék érdekelne. Válaszukat előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. december 28. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. december 28. Szia Bence! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az igényeket ki tudjuk szolgálni, folyamatosan dolgozunk az újabb készletek biztosításán. Pontos dátumot sajnos nem tudunk mondani. Kérünk, figyeld az oldalunkat, valamint érdemes feliratkozni készletértesítőre. Köszönjük a türelmed és együttműködésed. ^Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Stubián Bence Posztolva: 2020. december 28. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. december 28. Köszönöm válaszát! Én egy megkozelítőleges idővel is megelégszem. Hetek vagy hónapok kérdése? Meg persze, hogy egyáltalán várható e ez az iPad? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. december 28. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. december 28. A járványhelyzet miatt a gyártásban, és az ellátásban is nehézségek vannak, emiatt hozzávetőleges időponttal sem rendelkezünk sajnos. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Stubián Bence Posztolva: 2020. december 28. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. december 28. Rendben értettem köszönöm a választ. Továbbá fontos lenne nekem, hogy ez a modell érkezése várható e? Mert akkor várok, prioritás, hogy az önök szolgáltatásat vegyem igénybe, de ha nem biztos hogy érkezik még ebből a készülékből, akkor lehet keresnék más opciót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Stubián Bence
Jó napot kívánok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor várható új készlet konkrétan az iPad 8th gen 10.2 készülék érdekelne.
Válaszukat előre is köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.