varga Posztolva ekkor: 2021. január 2. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2021. január 2. Hogyan tudom megváltoztatni az xxx@t-online felületen a jelszavamat????? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2021. január 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. január 2. (szerkesztve) Üdv Nem tudom pontosan mire gondolsz "xxx@t-online felület" alatt, de ha a Telekom.hu oldalon elérhető Online Ügyfélszolgálatra gondolsz, akkor az oda történő bejelentkezés után válaszd az Előfizetéseim menüt, majd válszd ki az internet előfizetést. Majd a díjcsomag szekcióban az internet előfizetés beállításai lehetőséget, az itt megjelenő űrlap már valószínűleg egyértelműen mutatni fogja, hogy hol lehet beállítani az internet csatlakozáshoz szükséges jelszót. Az email fiókok címének megválzoztatásához, pedig a email fiókok szekció lehetőségeket válaszd az előző oldalon. Szerkesztve ekkor: 2021. január 2. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
varga Posztolva: 2021. január 9. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. január 9. az xxx@t-online, az levelező program. ennek a jelszavát nem tudom átállítani!!! lehetne valaki@t-online is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2021. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. január 16. Ekkor: 2021. 01. 09. at 21:37, varga írta: az xxx@t-online, az levelező program. ennek a jelszavát nem tudom átállítani!!! lehetne valaki@t-online is Értem. Közben látom, hogy a probléma megoldódott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.