Apofisz22 Posztolva ekkor: 2021. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2021. január 16. Jó Reggelt Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap kaptam meg a Új modemet F@st 3890V3 És Hol tudom ki nyitni a portot a server gépnek Van egy Külön egy Server Gép ami fut a (Játék Szerver) és annak szeretném ki nyitni a portot mert nem lehet látni a (szervert vagyis a játékot) Itt Új Modem be F@st 3890V3 Port továbbítás és Port továbbítás így töltöttem ki és nem lehet látni a szervert csatoltam képet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Apofisz22 Posztolva: 2021. január 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. január 16. köszönöm sikerült meg oldani a problémát external host és internal host be kellet írni a szerver gépnek ip és müködik rendesen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2021. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. január 16. Üdv Igen, ezen a felületen lehet portot nyitni a helyi hálózaton lévő szervernek. Ha pontosan adtad meg a szükséges portot és szerver IP címet, akkor nem a porttovábítással lesz a probléma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2021. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. január 16. Épp most, Apofisz22 írta: köszönöm sikerült meg oldani a problémát external host és internal host be kellet írni a szerver gépnek ip és müködik rendesen Az externalhoz nem kell semmit írni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Apofisz22
Jó Reggelt
Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap kaptam meg a Új modemet F@st 3890V3
És Hol tudom ki nyitni a portot a server gépnek
Van egy Külön egy Server Gép ami fut a (Játék Szerver) és annak szeretném ki nyitni a portot mert nem lehet látni a (szervert vagyis a játékot)
Itt Új Modem be F@st 3890V3
Port továbbítás és
Port továbbítás így töltöttem ki és nem lehet látni a szervert
csatoltam képet
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.