Posztolva ekkor: January 16 Jó Reggelt Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap kaptam meg a Új modemet F@st 3890V3 És Hol tudom ki nyitni a portot a server gépnek Van egy Külön egy Server Gép ami fut a (Játék Szerver) és annak szeretném ki nyitni a portot mert nem lehet látni a (szervert vagyis a játékot) Itt Új Modem be F@st 3890V3 Port továbbítás és Port továbbítás így töltöttem ki és nem lehet látni a szervert csatoltam képet Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 16 Épp most, Apofisz22 írta: köszönöm sikerült meg oldani a problémát external host és internal host be kellet írni a szerver gépnek ip és müködik rendesen Az externalhoz nem kell semmit írni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: January 16 köszönöm sikerült meg oldani a problémát external host és internal host be kellet írni a szerver gépnek ip és müködik rendesen Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 16 Üdv Igen, ezen a felületen lehet portot nyitni a helyi hálózaton lévő szervernek. Ha pontosan adtad meg a szükséges portot és szerver IP címet, akkor nem a porttovábítással lesz a probléma. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Jó Reggelt
Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap kaptam meg a Új modemet F@st 3890V3
És Hol tudom ki nyitni a portot a server gépnek
Van egy Külön egy Server Gép ami fut a (Játék Szerver) és annak szeretném ki nyitni a portot mert nem lehet látni a (szervert vagyis a játékot)
Itt Új Modem be F@st 3890V3
Port továbbítás és
Port továbbítás így töltöttem ki és nem lehet látni a szervert
csatoltam képet
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon