Posztolva ekkor: January 27 Sziasztok! Nekem is december óta van optikaim, hozzá ezzel a csodálatos modemrouterrel(SEGACOM F@ST 5670. Előtte Asusom volt, soha semmi problémám nem volt. Hát most van. Nem tudom az eszközeimet összekacsolni, nem kommunikálnak. Pl. nem tudom a számítógép képernyőjét a tv nézni. Akik telepítették az internetet megpróbálták az Asust utána tenni de nem jött nekik össze. Van megoldás? Köszönöm! Előtte Asusom volt, soha semmi problémám nem volt. Hát most van. Nem tudom az eszközeimet összekacsolni, nem kommunikálnak. Pl. nem tudom a számítógép képernyőjét a tv nézni. Akik telepítették az internetet megpróbálták az Asust utána tenni de nem jött nekik össze. Van megoldás? Köszönöm! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 29 Lehet rosszul fogalmaztam. Az eszközök( hálózati lejáttszó, Imac, netrádió) kapcsolódnak a routerrel és működnek is. Egymással és a telefonommal nem kapcsolódnak. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: January 29 1 órája, Kavisch írta: A Sagembe nem tudom valahogy beállítani, hogy kommunikáljanak egymással? Nem és nem is kell. Ha a rá csatlakozó eszközök beállításai jók (ehhez csak az előbb említett DHCP címkérés kell és, hogy felálljon a link az eszközök között), akkor tudnak kommunikálni egymással. De ha az Asust a lent említett módon beállítod, akkor abba kell csatlakoztatni az eszközeidet. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 29 A Sagembe nem tudom valahogy beállítani, hogy kommunikáljanak egymással? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 29 Köszönöm, megpróbálom! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 27 Szia A sagemet pppoe passthrough módba kell állítani, az egyik lan portját összekötöd az Asus wan portjával és az Asus-on beállítod a pppoe csatlakozást. Így működnie kell A wifi hálózatot ezután az Asus fogja kezelni, így a sagemben ki is kapcsolhatod a wifit. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok!
Nekem is december óta van optikaim, hozzá ezzel a csodálatos modemrouterrel(SEGACOM F@ST 5670.
Előtte Asusom volt, soha semmi problémám nem volt. Hát most van.
Nem tudom az eszközeimet összekacsolni, nem kommunikálnak. Pl. nem tudom a számítógép képernyőjét a tv nézni.
Akik telepítették az internetet megpróbálták az Asust utána tenni de nem jött nekik össze.
Van megoldás?
Köszönöm!
Előtte Asusom volt, soha semmi problémám nem volt. Hát most van.
Nem tudom az eszközeimet összekacsolni, nem kommunikálnak. Pl. nem tudom a számítógép képernyőjét a tv nézni.
Akik telepítették az internetet megpróbálták az Asust utána tenni de nem jött nekik össze.
Van megoldás?
Köszönöm!
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon