fuxi Posztolva ekkor: 2021. március 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. március 16. Üdvözletem! Szeretnék érdeklődni, hogy várható-e, hogy hamarosan bekerül a MacBook Air/Pro M1-ből 512GB-os változat vagy Asus ROG Zephyrus GA401QM széria (AMD Ryzen 5000 sorozattal szerelt)? Köszönettel, Fuxi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. március 22. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. március 22. Szia @fuxi Illetékeseink válasza meg is érkezett. Az Asus Rog Zephyrus tervben van, várhatóan 1-2 hónapon belül kínálatunkban is kerülhet. Kínálatunkban elérhető Macbook-jaink jelenleg nem tervezzük bővíteni. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. március 18. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. március 18. Ekkor: 2021. 03. 16. at 20:59, fuxi írta: Üdvözletem! Szeretnék érdeklődni, hogy várható-e, hogy hamarosan bekerül a MacBook Air/Pro M1-ből 512GB-os változat vagy Asus ROG Zephyrus GA401QM széria (AMD Ryzen 5000 sorozattal szerelt)? Köszönettel, Fuxi Szia! Szakértőink segítségével utánanézünk, amint választ kapunk megírjuk Neked! ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fuxi Posztolva: 2021. március 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 18. 39 perce, Telekom szakértő írta: Szia! Szakértőink segítségével utánanézünk, amint választ kapunk megírjuk Neked! ^Szilvi Köszönöm, várom! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
fuxi
Üdvözletem!
Szeretnék érdeklődni, hogy várható-e, hogy hamarosan bekerül a MacBook Air/Pro M1-ből 512GB-os változat vagy Asus ROG Zephyrus GA401QM széria (AMD Ryzen 5000 sorozattal szerelt)?
Köszönettel, Fuxi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.