Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Hálózatfejlesztés


TúriNet

Kérdés

Üdv 

Az lenne a kérdésem, hogy Mezőtúron terveznek-e még optikai hálózatot kiépíteni és ha igen a város melyik területén? Esetleg lehet-e lakóként/cégként kérvényezni azt, hogy az adott utcába is behúzzák a gigabites netet? 

Ha jól tudom már tavaly is folyt a fejlesztés. Erről kaptunk is tájékoztatást:  Lakossági Tájékoztató – Belvárosi Lakótelepek GPON Optikai Kábel Építés –  Mezőtúr

 

Viszont jelenleg az utcában ahol élek még mindig nincs normális gigabites net, amire igen nagy lenne az igény, mivel főúttról van szó több céggel/vállalkozással (patika, cukrászda, dohánybolt). Sokan, többek között magam is panaszkodom a jelenlegi internetre, ami 30Mbit/s. Ennek ellenére, gyakran azt tapasztalom, hogy elkezedek letölteni valamit és kezdetben stabil 30-40Mbit/s-el töltök le, de egy olyan 30 perc után ez a szám belimitálja magát 10-15Mbit/s-re, ami nagyon bosszantó. Arról nem is beszélve, hogy bármikor töltök le, az internet fogja magát és elmegy letöltés közben többször is. Ezáltal a házban vagy 1 ember letölt és a többi addig nézi vagy kénytelen vagyok csak éjaszaka használni letöltésre az internetet, hogy a többi családtagom tudjon nyugodtan netezni. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...