Hegedűs István Posztolva ekkor: 2021. május 23. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2021. május 23. Üdvözletem! Új Telekom TV előfizetésre váltottam és egy androidos set-top-boxot kaptam hozzá. Hogyan tudom visszaállítani gyári állapotba, mert véletlenül bekapcsoltam a talkback funkciót és most nem tudom kikapcsolni. Így nem tudom használni a boxot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. május 26. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. május 26. Szia István! Elnézésed kérjük késedelmes válaszunkért! A SmartBox alaphelyzetbe való visszaállítását az alábbi módon lehet megtenni: 1. Húzzuk ki a STB adapterének tápkábelét a 220V-os hálózatból. 2. Nyomjuk meg, és tartsuk folyamatosan lenyomva a POWER gombot. 3. Dugjuk vissza a kihúzott tápkábelt a 220V-os hálózatba, közben továbbra is tartsuk folyamatosan lenyomva a POWER gombot, innentől számítva 5-10mp-ig. 4. A bekapcsolt TV készülék képernyőjén ekkor megjelenik az Android Recovery felület: 5. A megjelenő menüben a távirányítóval tudunk navigálni. 6. Ha esetleg nem reagálna a STB a távirányítóra, úgy nyomjuk meg a 3-as és 7-es gombot egyszerre néhány másodpercig. 7. Ezzel a távirányítót reseteltük, a továbbiakban már ismét tudunk vele a menüben lépkedni. 8. Egyéb probléma esetén egy USB portra csatlakoztatott egérrel, vagy billentyűzettel is kiválthatjuk a távirányító funkcióját. - Válasszuk a „Wipe data/factory reset” menüpontot: 9. - Erősítsük meg döntésünket: 10. Ezek után már pillanatok alatt megtörténik a STB visszaállítása. ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Hegedűs István
Üdvözletem!
Új Telekom TV előfizetésre váltottam és egy androidos set-top-boxot kaptam hozzá. Hogyan tudom visszaállítani gyári állapotba, mert véletlenül bekapcsoltam a talkback funkciót és most nem tudom kikapcsolni. Így nem tudom használni a boxot.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.