Krisz11 Posztolva ekkor: 2021. november 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. november 21. Szeretném megkérdezni, hogy a Technicolor fga2233 Router USB portját szeretném hálózati nyomtató csatlakozására használni. Nyomtató megosztása elvileg be van kapcsolva. De nem látom a megosztott nyomtatót. Hogyan találom meg az eszközökön a megosztott nyomtatót ? Köszönöm választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 horseface Posztolva: 2021. november 23. Megosztás Posztolva: 2021. november 23. Üdv! Napok óta probálom rávenni én is ezt az ont-ot erre a funkcióra, sikertelenül. Menüjében látja a nyomtatót, de a hálózatból nem érhető el sehonnan.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 norhusz Posztolva: 2022. február 26. Megosztás Posztolva: 2022. február 26. Sziasztok! Be kell hozzá kapcsolni a Sambát is (Content Sharing > General status), mivel ez kezeli a fájl és nyomtató megosztásokat is... Printer Sharing fülön be kell kapcsolni a nyomtató megosztást A géped legyen ugyanabban a munkacsoportban, mint amit az egyes képen a Samba workgroupnál látsz, vagy beállítasz Fájl és nyomatómegosztás legyen bekapcsolva az Op rendszeredben (Windowsnál > Hálózati és megosztásközpont > Speciális megosztási beállítások módosítása) Jöhet a nyomtató telepítése (\\telekom_router_ipcime\, vagy \\OpenWrt\) Tallózás gomb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. november 21. Megosztás Posztolva: 2021. november 21. Szia Az eszköz menüjében engedélyezve van a megosztás? Az alábbi helyen találod az erre szolgáló menüpontot. Jobb alsó sarokban lévő Sharing box, ott a fogaskerékre kattints, majd válts át a Printer sharing fülre. Ott ha ON-t mutat az Enabled mellett opció, akkor be van kapcsolva. Alul a Printer information alatt látszódni kellene, hogy milyen nyomtató van csatlakoztatva. Ez látszik (a képen nem látszik semmi, mert nekem nincs nyomtató csatlakoztatva rá ) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krisz11 Posztolva: 2021. november 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 21. (szerkesztve) Szia! Látszik a nyomtató, de mégsem látja a gépem amin Windows 10 fut. Köszi! Szerkesztve ekkor: 2021. november 21. Szerkesztő: Krisz11 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. november 22. Megosztás Posztolva: 2021. november 22. 10 órája, Krisz11 írta: Szia! Látszik a nyomtató, de mégsem látja a gépem amin Windows 10 fut. Köszi! Esetleg próbáltad manuálisan hozzáadni? Másik USB portra csatlakoztatva se megy? link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krisz11 Posztolva: 2021. november 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 22. Szia! Igen, próbáltam hozzáadni manuálisan. A másik port (USB 3.1) is próbáltam a nyomtatót. Más ötlet?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. november 23. Megosztás Posztolva: 2021. november 23. 8 órája, Krisz11 írta: Szia! Igen, próbáltam hozzáadni manuálisan. A másik port (USB 3.1) is próbáltam a nyomtatót. Más ötlet?? A Windows hálózati beállításnál nézd meg, hogy nem-e publikusra van állítva a helyi hálózat típusa. Plusz a speciális beállításokban a hálózatfelderítés és a nyomtatómegosztás is be kell, hogy kapcsolva legyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krisz11 Posztolva: 2021. november 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 23. Beállítva, de ez sem segített. Lehet, hogy ezzel a nyomtatóval nem működik a megosztás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. november 25. Megosztás Posztolva: 2021. november 25. Ekkor: 2021. 11. 23. at 22:31, Krisz11 írta: Beállítva, de ez sem segített. Lehet, hogy ezzel a nyomtatóval nem működik a megosztás? Lehetséges, hogy valamilyen speciális parancsnyelvet támogat a nyomtató és ezt nem támogatja a HGW nyomtatószervere. Sajnos (nekem) nincs infó róla, hogy mik a kompatibilis és esetleg nem kompatibilis eszközök. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 TactileTomb Posztolva: 2022. február 14. Megosztás Posztolva: 2022. február 14. Esetleg sikerült már megoldani valakinek? Nekem is ugyan ez a problémám. A router felismeri de a gép nem találja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tibi_82 Posztolva: 2023. november 12. Megosztás Posztolva: 2023. november 12. Mindent beállítottam, parancssorból is visszakapcsoltam az SMB-t, de win11-el sehogy sem sikerül.... Hálózati eszközök között látja, de hibaüzenetet kapok, hogy nincs jogom az erőforrást használni.. ötlet?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Krisz11
Szeretném megkérdezni, hogy a Technicolor fga2233 Router USB portját szeretném hálózati nyomtató csatlakozására használni.
Nyomtató megosztása elvileg be van kapcsolva. De nem látom a megosztott nyomtatót.
Hogyan találom meg az eszközökön a megosztott nyomtatót ?
Köszönöm választ!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.