Posztolva ekkor: January 19 Sziasztok Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e egy olyan címet vagy itt felhasználót, akinek lehet írni, az ügyben, hogy szeretném, ha szponzorálná a Magyar Telekom az ötletem, egy HLS szolgáltatás elindításában. Köszi, Ádám Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 21 Kedves @Telekom szakértő Már többször felvettem a kapcsolatot, viszont nem kaptam választ, már több, mint 2 hónapja. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 21 Szia @Adam98 Szponzorációs ügyekben illetékeseinkkel szponzoracio@telekom.hu e-mail címen tudsz egyeztetni. Kérjük, vedd fel velük a kapcsolatot. ^Oszkár Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 21 @Telekom szakértő Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e egy olyan címet vagy itt felhasználót, akinek lehet írni, az ügyben, hogy szeretném, ha szponzorálná a Magyar Telekom az ötletem, egy HLS szolgáltatás elindításában.
Köszi, Ádám
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon